24 August 2018 publicat în Lifestyle 81 share-uri

Bucură-te, îmi spun, de ceea ce trăiești, de ceea ce simți, de felul cum te veselesti și lasă-le pe toate să fie așa cum își doresc să fie.

De câte ori iubim într-o viață? De câte ori e adevărat? De câte ori e doar o perioadă în care pur și simplu ne-am dat voie să vedem în ceilalți ce avem noi mai buni în noi?

Foto: vitasunny /Shutterstock

Cine ne aparține și cui vom aparține? Cum facem ca să fie cald și bine, cum nu ne amăgim? Cum... ne dăm voie să fim calzi și deschiși din nou, spre tot ce ne are frumos viața asta a ne oferi?!

Fluturi de august mă înconjoară în dansuri moi și razele galbene și albastre îmi scânteiază în priviri și în suflet din nou. Ai venit și nu am înțeles decât cu o lună mai târziu, când mi-am făcut curajul de a mă apropia și a te cunoaște dincolo de introvertirea ta; de a-ți da voie să fii dincolo de răceala mea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

* Un articol de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Romolo Tavani /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri