24 August 2018 publicat în Lifestyle 81 share-uri

Bucură-te, îmi spun, de ceea ce trăiești, de ceea ce simți, de felul cum te veselesti și lasă-le pe toate să fie așa cum își doresc să fie.

de Alexandra Șerban

Și din nou mă încearcă dragostea.... frugală, grăbindu-se cu mult calm la sfârșit de vară.

A venit cu 12 ani mai târziu sau poate că a venit la timpul potrivit și peste mine au trecut 12 ani în care m-am mai înțelepțit. Ori nu, că pare că îmi pierd mințile și pământul de sub picioare de fiecare dată când inima mea tresaltă cu zvâc. De data asta însă, ceva o reține și ceva o face să palpite bine și nu știu nici eu în ce categorie poate intra: de rău, de bine?

Și e atâta de calm și atâta de naiv și știe atâtea și sfârșitul verii s-a învârtit ca o iederă de dragoste insurbandu-se strâns de inima mea. Fii calmă, dragă mea!

Și mi-am promis că voi proiecta doar gânduri pozitive și voi vizualiza doar ceea ce mă face fericită. Acolo în inima mea… este el. Acolo în inima lui… e o altă ea.. și eu… cu ce drept să mă bag?! Însă de fiecare dată când vorbim, timpul se lățește și minutarul se oprește brusc, zâmbetele noastre cristaline umplu spațiile goale de tot ce am tânjit să fie nou și acum… e doar acasă… cu mine lângă el.

Spații...

Și tihnă...

Nevoia de a știi și a nu mai ști; fără planuri doar o nouă zi și a fi...

Iubirea ne alege și nu ne mai dă voie să alegem; nu e vorba nici de luptă, nici de care pe care. E vorba de emoții, emoțiile fiecăruia, care ne fac să ne simtim atât de bine, atâta de... cu fluturi în stomac și plutind pe norișori roz bonbon, lila ori bleu, iar viața să o vedem mai frumoasă. Și uite așa îi faci sufletului o casă, iubind din nou.

Foto: Kris Leov /Shutterstock

Și dacă nu!? Șșșt.

Câștigi un prieten, căci să îți găsești pe cineva în zilele noastre cu care să rezonezi, să ai ce povesti e un dar la care tot speri și pe care îl primești cuminte și bucuros atunci când nu îl ceri, dar e ceea ce te împlinește. Mai mult, ține de destin și de ceea ce e făcut să fie - fiindcă asta nimeni nu mai poate transforma...ceea ce e făcut să fie!

Bucură-te, îmi spun, de ceea ce trăiești, de ceea ce simți, de felul cum te  veselesti și lasă-le pe toate să fie așa cum își doresc să fie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri