Ce vor bărbații: 5 atitudini care fac ca un bărbat să se îndrăgostească de tine

12:08, 14 August 2018 publicat în Lifestyle867 share-uri

Dacă vrei ca bărbatul visurilor tale să se îndragostească de tine pentru totdeauna, el va trebui să experimenteze aceste 5 atitudini din partea ta mai întai…

Relația de cuplu - Ce vor bărbații

3. Vrea să fie prețuit, nu criticat

Bărbații sunt însetați să se simtă apreciați pentru chestiuni specifice. Este mai bine să ai o atitudine necicălitoare față de un bărbat din viața ta, ci mai degrabă o atitudine de împuternicire și de critică constructivă. Decât să te impui prin dominare, mai bine fă-o printr-o atitudine mătură. Puterea nu este moneda iubirii adevărate, explică The Good Men Project.

Citeste si:
Horoscopul detaliat pentru Decembrie 2020: Previziuni complete...
Horoscopul detaliat pentru...

Foto: Pexels

4. Ce vor bărbații: Un bărbat vrea să aibă o viață sexuală împlinită

Dacă vrei ca un bărbat să doarmă lângă tine pentru tot restul vieții, trebuie să înveți să fii în contact cu sexualitatea ta. Este bine să vă reinventați mereu din punct de vedere sexual și să fiți amândoi deschiși. Este frumos să explorați cu deschidere și sensibilitate. În felul acesta contribuiți amândoi la va face viața de cuplu mai frumoasă și mai incitantă. O viață sexuală neîmplinită vă afectează pe amândoi.

Și de ce să mințim? Și noi, femeile ne dorim o viață sexuală împlinită. Pentru acest lucru avem nevoie în viața noastră de bărbați care să ne respecte și care să ne asculte și cu care putem oricând avea o discuție deschisă legată de sex.

Citeste si:
Limbajul trupului - Ghid de decodare a semnelor non-verbale ale...
Limbajul trupului - Ghid de...

5. Vrea să audă adevărul tău

Împărtășește cu el fricile tale, durerile tale, dorințele și visurile pe care le ai pentru voi doi. Și el caută același lucru. Un loc unde toate emoțiile sale pot fi exprimate în siguranță. Foarte mulți bărbați nu sunt prea conștienți de emoțiile lor și caută o femeie care să îi învețe să navigheze prin acest hățiș, explică site-ul adresat bărbaților.
Este un exercițiu bun pentru amândoi să vă identificați, să numiți și să vă împărtășiți emoțiile.

Poate fi înfricoșător, dar acest lucru contribuie la întărirea oricărei relații. Cu toții ne dorim să ne simțim în siguranță lângă persoana iubită. Să iubim nu înseamnă să ne punem măști și să încercăm să fim cine nu putem fi, ci mai degrabă să fim autentici și relaxați în preajma persoanei iubite.

Dacă tu nu poți avea o legătură mătură cu privire le emoțiile, visurile și aspirațiile tale, nu îl poți ajuta nici pe el să se deschidă mai mult, explică The Good Men Project.

Foto homepage: Pexels/ Andrii Nikolaienko


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri