Ce vor bărbații: 5 atitudini care fac ca un bărbat să se îndrăgostească de tine

12:08, 14 August 2018 publicat în Lifestyle867 share-uri

Dacă vrei ca bărbatul visurilor tale să se îndragostească de tine pentru totdeauna, el va trebui să experimenteze aceste 5 atitudini din partea ta mai întai…

Dacă vrei ca bărbatul visurilor tale să se îndrăgostească de tine pentru totdeauna, el va trebui să experimenteze aceste 5 atitudini din partea ta mai întâi…

Foto: Pexels/  Edward Castro

Citeste si:
Psihologie: De ce simt fumătorii că nu pot 'lăsa țigara din mână'?
Psihologie: De ce simt...

Preluăm aceste 5 sfaturi care vin prin intermediul unui celebru site adresat bărbaților – The Good Men Project. Iată care este perspectiva masculină asupra iubirii:  ce îl face pe un bărbat să se îndrăgostească? Aceste 5 atitudini:

1.  Ce vor bărbații: Lângă tine vrea să se simtă în siguranță

Citeste si:
Oamenii din viețile noastre îndeplinesc 5 roluri...
Oamenii din viețile noastre...

Brațele tale, ochii tăi, felul tău de a fi trebuie să fie un refugiu pentru el. Dacă el nu se simte în siguranță în preajma ta, nu va alege să își construiască o viață acolo. Vrem să fim alături de oamenii care ne fac să ne simțim „acasă”. Dacă devii cel mai sigur loc de pe Planeta pentru dorințele ascunse ale inimii sale… el niciodată nu va pleca. Vei continua să câștigi mereu și mereu inima acestui bărbat, explică The Good Men Project.

2. Ce vor bărbații: Pentru tine… vrea să se simtă că un Erou

Bărbații își doresc să simtă că femeia pe care o iubesc are încredere în ei. Asta înseamnă că trebuie să ai curajul să te încrezi în calitățile sale. Caută eroul din partenerul tău. Un bărbat se îndrăgostește de femeia care îl lăsă să îi fie erou.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri