Jumătatea lunii august aduce un motiv de sărbătoare!

Celebrarea Sfintei Mării înseamnă și o mulțime de petreceri date în cinstea celor care își aniversează ziua onomastică. Cu siguranță că ai și tu prieteni sau chiar rude care poartă numele de Maria, Marian sau derivate, așa că ar fi un gest frumos să le oferi câte un cadou. Pentru ca bugetul să nu reprezintă un impediment în alegerea unor daruri potrivite, am creat o listă de cadouri pentru Sf. Mărie care costă mai puțin de 200 Ron!

Flori

Florile sunt un cadou accesibil, care bucură pe oricine, indiferent de ocazie. Ai în jurul tău multe sărbătorite care poarte numele Sfintei Mării? Atunci ai rezolvat problema! Cu un buget de 200 de Ron sau mai puțin poți cumpăra fie mai multe flori pentru un număr mai mare de destinatare (prețul unui fir de trandafir variază în jurul a 7 ron, de exemplu) sau poți opta pentru a achiziționa un buchet mai generos pentru cea mai importantă Mărie din viața ta, fie ea soție, mamă, fiică sau soră!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Voucher de cumpărături

Nu ești deloc inspirat sau, pur și simplu, nu dispui de timpul necesar pentru a achiziționa un cadou? Atunci cea mai rapidă și sigură metodă este aceea de a oferi un voucher de cumpărături. În funcție de destinatarul cadoului, poate fi vorba despre un voucher la un magazin de haine, la un magazin de home&deco sau, de ce nu, poți lăsă o mai mare libertate de alegere și să cumperi un voucher care este valabil în mai multe tipuri de centre comerciale. 3, 2, 1...start shopping!

Invitații la film

O invitația la film este, de asemenea, un cadou care nu te va costa mai mult de 200 lei. Având în vedere că tariful mediu al unui bilet la film este de aproximativ 30 de lei, poți merge alături de cel sau cea care se sărbătorește de Sf. Mărie la filmul pe care îl preferă. Ba, mai mult decât atât, veți mai avea rezerve și pentru a cumpăra popcorn și nachos, două delicii care vor face filmul și mai interesant!

Produse de îngrjire

Această idee de cadou este foarte potrivită atât pentru femei cât și pentru bărbați. Preocuparea pentru aspectul fizic există, deopotrivă, de ambele părți, așa că nu vei da greș alegând să oferi un astfel de dar. Dacă ai noroc, poți chiar să achiziționezi un parfum având la dispoziție suma de 200 de ron, dar în același timp poți să te orientezi și către creme și loțiune de îngrijire, dar și pentru produse de păr.

Ședințe de răsfăț

Dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru o Mărie, atunci misiunea ta nu este nici pe departe atât de dificilă pe cât ai crezut. Ai putea foarte bine să îi oferi o porție binemeritată, credem noi, de răsfăț! O programare la coafor sau la cosmeticiană ar putea fi un cadou extrem de inspirat cu ocazia onomasticii sale!

Vezi și mai multe idei de cadouri pentru femei aici!

Foto homepage: Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri