Ceea ce te atrage cel mai mult la un barbat este zambetul sau? Inseamna ca ai o intuitie extraordinara si un dar iesit din comun de a anticipa reactiile si gandurile persoanelor cu care intri in contact.

Haide sa facem impreuna un mic test de personalitate. Unul cat se poate de simplu si banal, atat de simplu si banal ca imi este frica sa nu-l clasifici drept un joc pueril si superficial, pura fiziologie si deloc psihologie. Nu este asa. Deloc. O sa vezi. Testul porneste de la conexiunile fizice si afective pe care le ai cu persoana iubita. La final o sa afli lucruri inedite despre persoana care esti. Asadar, incepem testul. Intra in rol! Vizualizeaza chipul partenerului si primele voastre intalniri. Incearca acum sa te transpui in starea pe care o aveai dupa intalnirile cu el si felul in care obisnuiai sa te gandesti la el. Sigur, inainte de a ajunge sa impartasesti sentimente puternice si intense, exista atractie fizica. Legile ei se aplica uneori inexplicabil. Dincolo de aceasta atractie fizica exista insa “ceva”. Punctul de start al acestei atractii fizice.

Mai tii minte felul in care gandul la zambetul lui te facea sa-ti pierzi atentia ziua si somnul noaptea? Mai stii cum erai singura care ii intelegea limbajul ochilor si ai fi dat orice sa ii privesti pentru cat mai mult timp? Mai tii minte mainile si pielea lui care il faceau atat de special si il diferentiau de toate persoanele din jurul. Iti mai amintesti cum timbrul vocii lui iti patrundea pana in maduva oaselor si dincolo de ea? Cum ai putea defini acel "ceva" care, dintre toate persoanele din univers, ti-a atras atentia tocmai asupra Lui? Ce este? Ai putea sa-l definesti? Ai putea sa spui ce anume este? Ce te-a atras la El? Daca au fost urmatoarele: buzele, vocea, ochii, mainile, pielea, zambetul... poti afla lucruri noi chiar despre tine. Mai jos ti le prezentam. Psihologii sunt de parere ca felul in care ne indragostim si percepem si constientizam fizic o persoana care ne place in mod deosebit, releva multe despre felul nostru de a fi, despre dorintele si asteptarile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Buzele – Personalitate erotica

Daca buzele unui barbat sunt primul lucru care iti atrag atentia la o persoana de sex masculin inseamna ca apartii tipologiei senzuale si ca sexualitatea ta este bine dezvoltata. Esti pasionala, exploziva, simti si traiesti intens orice moment, cat de banal ar fi acesta. Emani senzualitate si ai un efect fascinant asupra celor din jurul tau. Pui pret pe trairile fizice si pe ceea ce experimentezi prin intermediul simturilor si al senzatiilor. Iti plac lucrurile inedite, care te incita si te surprind intr-un mod neasteptat. Iti place la randul tau sa ii surprinzi pe cei din jur. Esti inventiva, placuta, iti place sa explorezi, sa fortezi limitele si sa traiesti fara grija si gandul zilei de maine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri