24 Aprilie 2018 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Am fost învățați că suntem niște victime ale vieții, dar această credință este în mod fundamental greșită. Viața nu ți se întâmplă, viața îți răspunde. Viața este imparțială, ea răspunde mereu vibrației noastre și nivelului de conștiință pe care îl avem.

Legea atracției funcționează: Cum să activezi Legea atracției – un exercițiu de 21 de zile

Legea atracției funcționează după un principiu simplu: gândești lucrurile pe care vrei să le manifești, le dai drumul în Univers și le simți că fiind deja manifestate.

Universul va orchestra evenimentele care produc manifestarea în realitatea fizică. Tu nu trebuie să trăiești ca și când dorința ta ar fi deja îndeplinită, ca și când ar fi deja o realitate. La prima impresie, această atitudine este contra-intuitivă, dar exersând, vei reuși să îți însușești acest fel de a fi.

Trebuie să îți exersezi capacitatea de a te focusa asupra unui subiect, căci toate lucrurile asupra cărora ne îndreptăm atenția, capătă o manifestare în realitatea fizică - există o forță magnetică care atrage acele lucruri asupra cărora noi ne îndreptăm atenția. Energia curge în direcția în care atenția noastră curge. 

Suntem atât de puternici, încât, simplul fapt de a ne îndrepta atenția către ceva, este mai mult decât suficient pentru ca acest lucru să se manifeste. - YouAreCreators

Încearcă să îți menții atenția cât mai mult, asupra lucrurilor pe care ți le dorești. Concentrează-te de asemenea asupra aspectelor pozitive ale vieții tale, cele care deja există și tot mai multe evenimente pozitive vor apărea. 

Un exercițiu foarte bun este acela de a notă în fiecare zi, într-un junal, toate acele lucruri care te-au bucurat, împlinit și mulțumit în acea zi. Când observi că ai alunecat pe o pantă a gândirii negative, nu trebuie decât să îți retragi atenția de la aspectele negative și să încerci să te gândești din nou la aspectele pozitive din viața ta.  În felul acesta, generezi în tine o vibrație pozitivă care se va manifesta tot mai mult și în realitate. Fă acest exercițiu pentru o perioadă de 21-66 de zile, doar ca să formezi un nou obicei. Odată ce acest obicei s-a format, va deveni o a două ta natură. 

Un indicator precis pentru ceea ce atragi în viața ta este ceea ce simți. Observă-ți sentimentele! Dacă te simți minunat, te afli în procesul de a crea și a atrage lucruri minunate în viața ta.

Tu ai puterea de a-ți schimbă destinul! Încearcă, oricât de greu ar părea la început. Ai nevoie doar de 21 de zile pentru a crea un nou mod de a gândi în viața ta, ai nevoie de un pic de încăpățânare și perseverență pentru a exersa putere gândirii pozitive și a Legii atracției.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri