Fruntea inalta si lata tradeaza o personalitate deosebita, un intelect care se bazeaza foarte mult pe intuitie si instincte, un spirit nobil si aristocrat.

Daca visezi frunte… este un semn de indrazneala si curaj. In simbolistica viselor, fruntea constituie un semn bun, de implinire si manifestare. Daca ar fi sa tinem cont de invataturile antice chinezesti, fruntea este acea parte a chipului care intensifica celelalte trasaturi fizice si morale. Fruntea este asadar un insemn al norocului si muntele cel mai relevant pentru descifrarea fizionomiei fetei si a destinului unei persoane. Spre exemplu, in conceptia chinezilor, o frunte lata si vizibila nu poate trada decat o conditie materiala buna sau posibilitatea de imbogatire pe viitor.

Psihologii si anumiti cercetatori vin insa cu o alta teorie. Poate ca nu tot ceea ce ti-e scris in frunte ti-e pus, insa in functie de forma fruntii iti poti da seama de felul de a fi al celor din jur si de persoana care esti cu adevarat. Este suficienta o buna cunoastere a fizionomiei umane si a asocierii trasaturilor fizice cu cele spirituale pentru a realiza o scurta, dar succinta caracterizare psihologica. Fruntea reprezinta partea superioara a chipului care, citita in mod corespunzator, iti poate dezvalui multe despre intelectul si felul tau de a fi. Sunt foarte rare cazurile in care doua persoane au frunti identice din punct de vedere fiziologic. Forma si dimensiunile fruntii difera in functie de persoana, insa inaltimea fruntii este generata de linia parului si punctul aflat intre sprancene. Iata asadar care sunt principale asocieri dintre forma fruntii si trasaturile de personalitate:

Fruntea normala, proportionata armonios denota un intelect echilibrat si flexibil, perfect capabil sa se stapaneasca, sa intuiasca, sa emita opinii judicioase sau sa lase frau imaginatiei, in functie de caz, circumstante si necesitati. De asemenea, persoanele cu frunte normala sunt persoane care au atins armonia interioara, fiind impacate cu ceea ce sunt si ceea ce asteapta de la viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Fruntea inalta – Fruntea inalta este un indiciu al unei personalitati extrem de ambitioase, dornice sa asimileze cat mai multe cunostinte si lucruri noi doar pentru a-si demonstra sie insusi capacitatea de depasire. Una dintre marile dorinte a persoanelor cu fruntea inalta este aceea de a atinge perfectiunea spirituala sau intelectuala.

Fruntea inalta si ingusta – tradeaza un intelect ascutit, insa orientat foarte mult spre safisfacerea propriilor dorinte. Despre persoanele cu fruntea inalta si ingusta se spune ca sunt egocentrice, realiste si pragmatice, urmarindu-si intotdeauna telurile. Sunt dornice sa se faca remarcate chiar si trecand peste vointele si idealurile celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri