Am apelat la serviciile mai multor ghicitoare si le-am inghit lectiile de prostire, minciuna si adevar cu multa, multa fascinatie si disperare.

Vrem sa evoluam spiritual si ne numim intelectuali, oameni rationali, capabili sa gandeasca logic si sa faca o distinctie de nuanta intre bine si rau. In secolul XXI. In secolul XXI ne propunem sa facem asta. Nivelul inalt de educatie si civilizare pe care pretindem sa il avem nu admite insa existenta unor forte peste fortele noastre. Poate insa ca o samanta de adevar exista in tot ghemul de minciuni. Poate ca bunica mea graia bine cand spunea ca viitorul ti-l poti schimba doar daca stai in banca ta, nelasandu-i insa pe altii sa arunce cu noroi in el. Sau poate ca bunicul mare adevar graia atunci cand ii inchidea imediat gura bunicii: “Ce tampenii face omul, doar Dumnezeu in biserica mai dezleaga”. Dar atunci cand nici ratiunea si nici stiinta nu reusesc sa ofere explicatii, mai poti sa juri ca totul este doar un simplu mit?

Ma sperie si ma fascineaza in acelasi timp povestile cu vraji si vrajitoare, cu magie si nemagie, cu magia alba, neagra, crem si bej, cu nume de vrajitoare, indicatoare minunate pentru ceea sunt ele in stare sa-i sufletului tau sau al altora. Multi cred, putini aud, multi neaga cu vehementa, altii uita ca au baut cel putin o data in viata la usa ultimei sperante. Subit, ni se face rusine si ne e jena tare cu propria credulitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Leagăn pentru toată copilăria

Recunosc ca sunt tentata sa apelez la ele de fiecare data cand imi merge rau si ma apuca o disperare atat de neagra ca nici un Dumnezu, om sau neom nu mai ma pot scoate din ea. Trecand de tentatie, am apelat la unele dintre acestea si le-am inghit lectiile cu fascinatie. Asa am aflat ca exista ghiduri virtuale si reala pentru vraji, ritualuri care se practica pentru dezlegarea cununiilor, sfaturi care iti sunt utile cand vine vorba sa fugi de ghinion, dusi cu gramada de pacalit, etc.

Teoretic, stiu multe despre magie si vrajitorie. Am habar despre felul in care functioneaza. Practic, nu am incercat nimic in acest domeniu, exceptand faptul ca am lasat pe altii sa-si testeze “cunostintele” pe pielea mea. A fost o perioada in care credeam in vraji si in puterea descantecelor mai mult decat in mine. Nu am avut curaj sa apelez la nume grele in ale ghicitului caci acestea ma speriau, dar am apelat la mai toate cunostintele posibile si imposibile ce isi testau veleitatile in acest sens.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri