Am apelat la serviciile mai multor ghicitoare si le-am inghit lectiile de prostire, minciuna si adevar cu multa, multa fascinatie si disperare.

Am inceput cu inceputul. Azi o ceasca cu cafea, maine un ghicit in carti pana cand viitorul meu a devenit un drog. Abia asteptam sa-mi traiesc saptamana ca sa vad cum se desfasoara saptamana viitoare. In mare parte, cum necum, ceea ce mi se prevedea coincidea cu ceea ce mi se intampla. Dar nu si cu ceea ce imi doream eu. Mai inversunata, am zis ca nu depun suficient efort, ca nu cred suficient de mult in ele. De dragul visurilor mele neimplinite, m-am inversunat sa cred. Pana aici! Pana cand m-am lecuit de joaca de-a destinul si de-a viitorul.

Sufeream intr-o perioada... din cauza unui barbat. Era normal sa ma simt rau... ma despartisem de omul care imi era drag. Atat de rau ca nu mai vedeam nici un bine in jurul meu, atat de crunt ca nu mai acceptam niciun alt barbat in jurul meu. Era timpul sa trec la un alt nivel. M-am hotarat sa apelez la serviciile unei doamne cu mai multa experienta in domeniu. Ghiciti ca nu mi-a luat mult timp sa o gasesc. Locuia intr-o vila luxoasa cu o curte imensa in care se odihnea o masina care lucea mai ceva ca focul soarelui de vara. Mda... nimeni nu mai se deplaseaza pe matura in secolul XXI, mi-am spus in gand, si am batut cu retinere la usa... Am rugat-o frumos sa ma ajute. Cum poate... Daca poate... Cum stie ea mai bine ca e bine si pentru mine...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Leagăn pentru toată copilăria

Sigur ca poate...

Imi stia deja problema. Cum pot sa o jignesc? Sigur ca nu ii este chiar usor, insa cunoaste ea o metoda speciala care rareori da gres. Uimita ca exista asa ceva, cu speranta si bucurie am ridicat ochii spre ea. Oare??... Da???... Si tremurand, am rugat-o sa-mi spuna ce anume as putea sa fac. M-a poftit inauntru si am aflat. Trei secunde ca sa raman trasnita si prostita. Daca ii vroiam cu adevarat iubire si ca el sa se intoarca la mine, trebuia sa fac “ceva”. Si mi-a explicat cu lux de amanunte.

Nu va spun ce trebuia sa fac. V-ati speria. V-ati cutremura din cap pana in picioare cum am simtit eu ca se cutremura pamantul. Mi s-a impleticit limba si picioarele s-au gasit unul pe celalalt cautand amandoua, cat mai grabnic, drumul spre usa. Si duse au fost... A fost ultima mea experienta pe tot secolul XXI. Si.. probabil ultima mea sansa de fericire si iubire. Nu m-am resemnat inca, dar pana acum tentatia nu a mai recividat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri