Am apelat la serviciile mai multor ghicitoare si le-am inghit lectiile de prostire, minciuna si adevar cu multa, multa fascinatie si disperare.

Daca iubitul mult visat intarzie sa apara cu masina lui frumoasa pe strada ta cu mult fum si fara soare, inseamna ca ai cununiile legate. “Du-te, fata, fuga la biserica sau fa-i o vizita mamei Omida, ca problema ta nu are rezolvare altfel". Daca de un an de zile incoace lucrurile iti merg prost, treaba cu serviciul scartaie si iubitul face peste noapte nazuri, nu inseamna ca treci ca toata lumea printr-o criza financiara sau emotioanala. Exista o alta explicatie mai umana si mai posibila: o a treia persoana iti doreste atat de mult raul ca a si inceput sa ti-l induca. “Draga mea, nu la psiholog, problema ta nu vine de la tine si nici nu-si gaseste rezolvare cu una, cu doua. Mai bine hai sa vezi ce spun bulbucii din ceasca parfumata de cafea”.

Cand toate nu merg cum ti-ai dori tu sa mearga in ciuda stradaniilor evidente pe care le depui, inseamna ca ceva este in neregula cu destinul tau. O gluma de prost gust, o intorsatura ciudata, vreun spirit malefic, vreo reincarnare gresit reloaded, vreo energie risipita sau irosita, vreun suflet bantuit, o datorie ramasa neplatita.... undeva, cumva, in destinul tau s-a produs o mare gaura neagra. Ce sa faci tu ca sa-ti aduci pe fagasul bun destinul? Cum sa actionezi acum cat esti tanara si sortii sunt de partea ta ca sa te iei la tranta cu soarta?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Leagăn pentru toată copilăria

“Hai sa iti spuna tanti, stie ea dupa cum se asaza cartile. Imediat iti spune ea care sunt prioritatile tale in viata, pe ce traseu sa o apuci ca sa te salvezi si sa nu-ti rupi piciorul sau sa-ti zgarie careva sufletelul". Si cu cat crezi mai mult in cuvintele ghicitoarei si iti ghidezi alegerile si deciziile in viata dupa ce scoate pe gura, cu atat influentarea si momirea suboconstientului sau autosugestia functioneaza mai bine. Cu cat esti mai slab de inger si mai slab de psihic, cu atat crezi mai mult in asa ceva si te lasi dus de nas de minunile care iti vor doar binele, niciodata banii.

Apelezi la metode mai mult sau mai putin ortodoxe, sapate in mister, scrise cu sange, adevar si minciuna in zeci de carti, auzite din experienta altora, discutate pe forumuri, laudate si preaslavite in super anunturile publicate in ziare la rubrica Diverse, in pozele cu ghicitoare care fac rau in numele binelui si pretind ca lucreaza cu Dumnezeu. Din amuzament, dintr-o prostie, din pura curiozitate, ca asa iti sufla intuitia, ca ti s-a nazarit ca vrei noroc in dragoste, ca banii nu se strang chiar cu gramada, ca nu poti sa ii intorci cu lopata... de ce nu? De ce sa nu o incerci si pe asta? Inceputul este pur si simplu fascinant. Orice necunoscuta ce aduce izbitor cu viitorul o vei gasi intotdeauna fascinanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri