Daruieste-te altora cand simti ca nu mai ai de ce sa traiesti in aceasta viata si ai sa descoperi in tine frumusetea si puterea pe care inca le detii si de care ai uitat.

Gandeste-te ca numai tu, cu tot ceea ce ai, poti sa salvezi un om. Numai tu ai un anume cuvant, un anume gest, o anume privire, zambet, un anume timbru si caldura ce vor aduce bucurie in vietile altora. Nu te subestima oricat de negre par toate acum.

Ai responsabilitate fata de ei, ai o responsabilitate fata de binele ce il porti, de a-l face cunoscut si de a-l folosit pentru a vindeca.

Si apoi iesi printre oameni, lasa lumina sa iti intampine corpul, chipul, ochii, capul, trupul. Cu totul.

Prea putin. Prea mult. Nu stiu dupa ce se masoara aceasta viata, Pentru mine deja e prea multa, atunci cand sufar. Si e prea rapida atunci cand ma bucur. E ca si cum as avea un tort, doar ca in tortul asta, nu stii cand sau cum, iei unele felii ce din dulci devin amare, acre, fade sau foarte foarte delicioase. Supriza si cosmar, suprindere si stupefactie. Si uneori, gata simt ca nu mai vreau, nu mai pot. Imi ajunge.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Îți doresc timp…

Am ajuns sa inteleg de ceva timp ca ne vindecam prin ceilalti. Ca acolo printre oameni ranile noastre dispar dupa ce tot de ei au fost create.

Am inteles ca unele dintre cele mai bune terapii sunt terapiile cand stai alaturi de copii si animale.

SI am inteles ca, daruindu-ne celorlalti, castigam, ne vindecam si ranile noastre se inchid cu o pace, o bucurie si o caldura cum nu credeam ca e posibil.

* Un articol trimis de Alexandra Serban

Foto: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri