12 Iunie 2017 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Aceasta inregistrare cu Oprah Winfrey pune punctul pe “i” in privinta oamenilor negativi din vietile noastre. Dupa ce vei afla punctul de vedere al Oprhei, vei decide daca mai vrei sa ii pastrezi pe acesti oameni in preajma ta sau… NU!

Parerea Oprhei despre unii oameni din viata ei:

A trebuit sa fac o curatenie in viata mea. Mi-am curatat viata de unii oameni a caror energie am realizat ca nu ma sustine pe mine, aceea care imi doream sa fiu in aceasta lume. Am recunoscut ca exista oameni care nu sunt gata sa isi asume responsabilitatea pentru energia lor, astfel incat eu trebuia sa preiau aceasta responsabilitate in privinta a ce fel de energie permit sa ramana in spatiul meu. A fost o chestiune care mi-a schimbat viata. Ceea ce stiu e ca nu vei reusi sa continui sa urci in viata ta, pana la nivelul unde trebuie sa fii, daca esti inconjurat de energia care te trage in jos.

Asa incat, am invatat ca nu sunt doar responsabila pentru energia pe care o aduc in lume, ci si pentru energia cu care eu ma inconjor. Intr-o masura imensa. Iar catre toti cei care ma priviti acum: Stiu ca acest lucru este adevarat. Exista acesti sugatori de energie in viata ta. La modul cel mai literal, iti sug energia din tine, iar tu nu esti capabil sa fii cine ar trebui sa fii in lume, atata vreme cat continui sa ii crezi pe <<sugatorii de energie>>.


Foto homepage: Flickr/ Get Everwise

Iti recomandam si:

Oprah Winfrey: Cele 20 de porunci personale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri