24 Martie 2009 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Ai fost vreodata intr-un anumit loc pe care nu l-ai mai vazut niciodata si te-a incercat un straniu sentiment de familiaritate ca si cum ai fost acolo de multe ori pana acum? Ai experimentat, si nu doar o singura data, o puternica senzatie de deja-vu pe care apoi nu ai putut sa o explici? Ai putut descrie cu lux de detalii, incredibil de adevarat, chiar si cu ochii inchisi, un obiect de a carui existenta habar nu aveai pana acum? Ai simtit vreodata ca orice ai face ca sa-ti schimbi existenta actuala, exista ceva mai puternic decat tine, mai presus de insusi destinul tau, care te impiedica sa evoluezi in prezent?

Fecioara

Spirit sensibil si vesnic in cautarea perfectiunii, Fecioara manifesta o mare dragoste pentru frumos si o apriga dorinta de cultivare a acesteia. Inclinatiile sale artistice si orientarea spre lucrurile care cer imaginatie si creativitate provin din trecut si se reflecta si in prezent. Probabil ca nu ai reusit atunci sa finalizezi toate acele lucruri pe care ti le-ai propus, poate spiritul tau artistic nu a fost lasat sa se desfasoare dupa bunul tau plac, poate ai creat sub forta imprejurarilor si nu a liberului tau arbitru. Un lucru este cert insa: ca sa te simti cu adevarat implinita in prezent, trebuie sa-ti infranezi mai cu vointa dorintele de implinire pe plan material si sa lasi cale libera celor spirituale.

Balanta

Probabil ca in vietile tale anterioare ai fost o mare curtezana, obisnuita cu rasfaturile si cu favorurile, invatata ca toti ceilalti sa fie la picioarele tale, lucru care se reflecta si in actualul stil de viata si in atitudinea usuratica cu care tratezi propria evolutie spirituala. De aceea, in prezent, iti lipseste curajul de a-ti asuma propriile responsabilitati si datorii. Scopul tau karmic este de a invata ca viata nu merita traita doar din postura de a lua de bun binele si de a-l accepta ca atare, ci si in cea de a invinge raul. Viata inseamna si curaj si puterea de a trece cu demnitate si fruntea sus prin focul energiilor nefaste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

Esti o personalitate puternica, cu o pofta de viata si de iubire care de multe ori in loc sa te apropie de cei din jur mai mult mai mult ii indeparteaza. Este putin ciudata aceasta situatie, mai ales ca ca ai un dar innascut al comunicarii si esti liantul menit sa uneasca destinele din jurul tau. Tu, personal, nu iti poti concepe viata fara schimb de replici si de experiente. De ce nu te simti insa fericita nici macar atunci cand ai toate motivele sa fii? Karma trecutului tau este una formata din contradictii si nu stii sa o aduci in prezent la o conciliere. In existenta ta anterioare, ai facut rau sau l-ai ajutat sa apara, ai legat prietenii intre oameni, dar ai si invrajbit si mai multi. Din cauza ta, au avut loc varsari de sange si au curs multe lacrimi. Ai tinut doar cu cei care au tinut cu tine. Trebuie in prezent sa te achiti de aceasta datoria si sa faci bine, trecand peste egoismul si rautatea proprie.

Sagetator 

Intuitia ta extraordinara este o mica parte din cea pe care o detineai in trecut. Ai capatat-o prin repetate pierderi si suferinte, iar menirea ta prezenta este de a evita sa te mai afunzi in abateri si nereusite. Daca descoperi si cum, este randul tau ca in aceasta viata sa fii cu adevarat fericita. Te atrag lucrurile mistice, iesite din comun, tot ceea ce scapa concretului si perceptiei celorlalti. O mare parte din Sagetatori sunt clarvazatori si bioenergeticieni, atrasi de profunzimi si e secretele universului. Menirea ta karmica este sa scoti la suprafata energiile negative pe care le intalnesti in jurul tau si sa le echilibrezi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri