Conform unui studiu ale carui rezultate au fost publicate recent pe Daily Mail, din ce in ce mai multe persoane blonde de sex feminin din Marea Britanie opteaza pentru o nuanta mai inchisa a parului. Daca v-ati intrebat vreodata care este natura schimbarilor radicale de look pe care le adopta femeile trecand de la blond la brunet, cercetatorii din Marea Britanie grabit sa ne ofere un raspuns.

Motivul principal? Conform opiniei a 62% dintre respondenti, persoanele brunetele inspira mai mult profesionalism si seriozitate decat persoanele blonde, atitudine extrem de important mai ales in mediul de lucru.

“In mod evident, criza financiara actuala are un cuvant de spus in stilul pe care il abordeaza femeile. Se pare ca femeile acorda mai multa importanta felului in care se imbraca la locul de munca, fiind mai atente cu tinutele purtate la birou. In plus, persoanele cu parul mai inchis la culoare prezinta mai multa credibilitate decat cele cu parul deschis la culoare. Este incredibil cum schimbarea nuantei parului poate schimba perceptia celor din jur asupra ta, intarindu-ti in acelasi timp increderea in propria persoana”, a declarat Dan Hadley, reprezentant al companiei Superdrug, o retea de magazine de produse cosmetice din UK.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

In urma sondajului efectuat asupra a 2.500 de persoane de sex feminin, 31% dintre acestea au recunoscut ca au renuntat la culoarea blonda a parului pentru una mai accentuata deoarece persoanele brunete sunt considerate a fi mai inteligente si au mai multa prestanta la locul de munca. Pe de alta parte, 38% dintre cele care si-au schimbat culoarea parului au recunoscut ca nuanta luminoasa a parului a fost o alegere din cauza carora au stagnat in cariera. Se pare ca pentru cele 38% de persoane de sex feminin, trucul de imagine a functionat, fiind luate mai in serios de catre superiorii acestora. Pentru un sfert din cele 2500 de femei, schimbarea culorii parului a echivalat cu promovarea.

Controversele legat de influenta culorii parului nu se opresc insa aici. Se pare ca si viata sexuala a femeilor depinde intr-o oarecare masura de culoarea parului. Potrivit ziarului Daily Mail, roscatele fac dragoste de trei ori pe saptamana, iar brunetele de doua ori pe saptamana. Blondele sunt cele mai lipsite de inhibitii pe plan sexual, un sfert dintre blondele intervievate afirmand ca sunt dispuse sa experimenteze in dormitor.

Cum va fi vremea de Paște în România. În unele regiuni va ploua non-stop Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Sondajul arata de asemenea ca persoanele blonde sunt mai predispuse aventurilor de o noapte, 65% dintre acestea recunoscand ca a doua zi nu s-au mai intalnit cu persoana respectiva. Mai putin de jumatate dintre brunete au recunoscut ca au avut aventuri pasagere. Pe de alta parte, persoanele cu parul negru sunt mai predispuse la infidelitate, 44% admitand sincer ca au avut o aventura extraconjugala comparativ cu doar 33% dintre blonde.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri