24 Martie 2009 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Ai fost vreodata intr-un anumit loc pe care nu l-ai mai vazut niciodata si te-a incercat un straniu sentiment de familiaritate ca si cum ai fost acolo de multe ori pana acum? Ai experimentat, si nu doar o singura data, o puternica senzatie de deja-vu pe care apoi nu ai putut sa o explici? Ai putut descrie cu lux de detalii, incredibil de adevarat, chiar si cu ochii inchisi, un obiect de a carui existenta habar nu aveai pana acum? Ai simtit vreodata ca orice ai face ca sa-ti schimbi existenta actuala, exista ceva mai puternic decat tine, mai presus de insusi destinul tau, care te impiedica sa evoluezi in prezent?

Gemeni

Dreptate si masura sunt cuvintele de baza carora cei nascuti sub semnul Gemenilor trebuie sa le desluseasca intelesul in aceasta viata. Obisnuiti sa seduca si apoi sa paraseasca cu usurinta, limitandu-se la trairi inguste si atasament fata de lucruri banale si superficiale, Gemenii au in prezent o viata care se afla sub jugul platii unor datorii karmice mai vechi. Sa nu ii mire ca nu isi gasesc linistea sufleteasca nici chiar alaturi de persoana iubita, nici prin profesie si nici prin ceilalti. Pentru a atinge nirvana, Gemenii trebuie sa se sacrifice, sa sufere, sa tanjeasca si sa nu stie dupa ce anume, sa lupte mai mult decat oricine altcineva pentru ceea ce isi doresc cu adevarat. 

Rac

 In tot horoscopul karmic, nu exista persoana mai sensibila si dornica de a fi placuta si iubita decat Racul. Fie ca a fost privat de o familie adevarata intr-o viata anterioara, fie ca el a fost cel care a pus la cale destramarea de familii, in aceasta viata, Racul simte ca nu-si poate gasi menirea pe pamant decat prin copii, prin daruirea de dragoste si compasiune celorlalti, renuntand de buna voie la propria persoana si punandu-se de multe ori pe sine pe un plan secund.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Leu

Nu ai cum sa fii puternic in aceasta viata incercand sa arati celor din jur cat sunt de slabi sau ridicand ignoranta celorlalti in slavi doar pentru a demonstra intelectualitatea ta rafinata. Datoria karmica a Leului este de a invata lectia acceptarii celorlalti si de a-i lasa pe acestia la randul lor sa-l invete lectia iubirii si a comunicarii. Daca te afli sub semnul acestei zodii, inseamna ca duci in spate o incarcatura karmica plina de energie negativa care te face sa oscilezi pe drumul dreptatii si al luminii. Fara sa vrei, esti o influenta nefasta pentru cei care te iubesc. Propria energie negativa atrage ca un magnet energiile negative ale celor din jur, cea proprie amplificand-o pe a celor din jur. Iluminarea ta karmica nu poate veni decat cu ajutorul celorlalti, prin atasamentul acestora fata de tine. Trebuie sa inveti sa-i lasi sa te descopere fara opuneri, ironizari si persiflari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri