24 Martie 2009 publicat în Lifestyle 62 share-uri

Ai fost vreodata intr-un anumit loc pe care nu l-ai mai vazut niciodata si te-a incercat un straniu sentiment de familiaritate ca si cum ai fost acolo de multe ori pana acum? Ai experimentat, si nu doar o singura data, o puternica senzatie de deja-vu pe care apoi nu ai putut sa o explici? Ai putut descrie cu lux de detalii, incredibil de adevarat, chiar si cu ochii inchisi, un obiect de a carui existenta habar nu aveai pana acum? Ai simtit vreodata ca orice ai face ca sa-ti schimbi existenta actuala, exista ceva mai puternic decat tine, mai presus de insusi destinul tau, care te impiedica sa evoluezi in prezent?

Capricorn

In preajma ta, persoanele care nu te cunosc au impresia ca se afla in fata unui uragan pe care nimeni si nimic nu-l poate opri si pentru a se feri de el nu intrevad alta solutie de supravietuire decat aceea de a se lasa purtate pe sus. Esti intruchiparea perfecta a vijeliei care aduce cu sine schimbarea, a nelinistii, a nerabdarii, a violentei, a puterii si a adevarului suprem care nu lasa insa loc dulcegariilor sentimentale si viciilor. Precum apa, nu te simti implinita pana cand nu modelezi caracterele si vietile celor care isi intersecteaza drumul cu al tau. In existenta actuala, ai de invatat lectia karmica a autostapanirii si a rationamentului logic.

Varsator 

Nu ai inteles nimic nici din ceea ce ti s-a intamplat in trecut si nici in prezent si de multe ori traiesti cu impresia ca ai fost aruncata in viata fara sa ti se ceara consimtamantul. Explicatia isi are radacini in ceea ce ti s-a intamplat in vietile tale anterioare. In existentele trecute, te-ai pus pe indeplinit numai lucruri imposibile si de fiecare data actiunile tale s-au soldat cu nereusite. Karma ta este una intunecata, brazdata de prea putina implinire si prea putin noroc. Ai ajuns sa crezi cu tarie in propriul ghinion si de aceea, fara sa vrei, il tragi dupa tine in tot ceea ce faci. Datoria ta din aceasta viata este sa urmaresti binele, increderea, optimismul, lumina si sperantele si abia atunci cand o le gasesti, sa te astepti sa rasara soarele si pe strada ta.

Pesti 

Pentru cei care ii cunosc pe nativii acestei zodii, este o enigma mai greu de dezlegat decat cea a Sfinxului cum de acestia se pot afla in mai multe locuri deodata, cum de pot gandi mereu cu un pas inainte, cum de ideile lor reprezinta intotdeauna o sursa inepuizabila de inedit si frumos, cum de pot sa-si refaca neincetat resursele energetice mereu fara a fura din energia altora sau fara a o duce la epuizare pe cea proprie. Pentru cei care sunt familiarizati cu tainele karmei, acesta stare de a fi a Pestilor nu reprezinta deloc un secret. In trecut, multi din cei aflati sub acest semn zodiacal au fost personalitati puternice si marcante, conducatori care au schimbat si influentat karmele a mii de oameni. Menirea karmica actuala a Pestilor este cea de a nu interveni in destinul celor din jur, de a-i lasa pe acestia sa-si duca la implinire propriile karme.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri