12 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Nu suntem toti la fel. De fapt suntem combinatii de culori, de stari, de trasaturi. Ne nastem cu anumite energii, unele dintre acestea fiind mai dominante in noi si altele mai putin dominante. In cultura buddhista, fiecarei familii energetice ii este asociata o forma de intelepciune profunda, o culoare, un element, un peisaj, o directie, un anotimp, chiar si un moment al zilei.

Familia energetica Padma - PASIUNE

Aceasta familie energetica este provocatoare si magnetica. Padma inseamna chiar lotus. Acesata familie energetica este in conexiune cu focul si cu rosul arzator al razelor de soare vizibile la Vest. De asemenea, este energia primaverii, timpul cand vedem o explozie de flori si culori. Majoritatea artistilor fac parte din aceasta familie energetica. Acesti oameni sunt foarte atragatori si calzi, cu un instinct puternic de unitate. Sunt foarte conectati la aspectele intuitive ale vietii.

Foto: Pixabay

Este familia energetica a pasiunii. Cand oamenii din acesata familie exprima in mod sanatos energia Padma, ei sunt activi, magnetici si fermecatori. Aceasta energie vorbeste din inima. In mod negativ, acesti oameni prezinta o dorinta de a magnetiza si de a se agata de cele mai placute situatii; de asemenea exclud orice altceva in afara idealului. Cand acesti oameni manifesta aspectele confuze ale acestei energii, ei se pot agata de placere, devin hiper-emotionali si cauta cu disperare confirmarea. Ei au o dorinta mai puternica de "a atrage" decat de "a avea". Sunt experti in seductie. Dar aceasta forma nevrotica de manifestare a pasiunii poate fi transformata prin auto-disciplina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Astfel, aceste persoane pot sa invete ce le face bine sa atraga si ce nu, ce sa respinga si ce nu, inca de la inceput. Astfel, respectul si comunicarea se pot manifesta impreuna cu o compasiune sincera si caldura pe care sunt capabili sa le ofere neconditionat, evitand astfel ciclul atractie-respingere.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri