12 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Nu suntem toti la fel. De fapt suntem combinatii de culori, de stari, de trasaturi. Ne nastem cu anumite energii, unele dintre acestea fiind mai dominante in noi si altele mai putin dominante. In cultura buddhista, fiecarei familii energetice ii este asociata o forma de intelepciune profunda, o culoare, un element, un peisaj, o directie, un anotimp, chiar si un moment al zilei.

Familia energetica Karma - ACTIVITATE

Aceasta familie energetica este simbolizata de o sabie. Este cea mai eficienta si activa familie energetica. Karma inseamna chiar actiune si activitate. Este energia unui vant placut sau a unei brize de vara. Culoarea acestei familii energetice este verdele si se aseamana unei seri de vara, dupa ce soarele abia a apus si se simte zumzaitul acela al oamenilor care petrec si se simt bine.

Oamenii din aceasta familie energetica iubesc sa vada ca lucrurile functioneaza. Sunt persoane pragmatice si iubesc competitia. Nevroza acestei familii energetice este viteza, neodihna si gelozia. In sens nevrotic, aceasta energie se manifesta ca si cand daca ceva nu merge conform planului sau nu este functional, acest lucru trebuie distrus. Au tendinta de a deveni paranoici in ceea ce priveste controlul si gelosi pe succesul altora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Dar observand aceste tendinte nevrotice, oamenii din aceasta categorie reusesc sa slabeasca forta hiper-activitatii de care dau dovada. Cand manifesta in mod sanatos aceasta energie, acesti oameni sunt foarte eficienti si practici. Au incredere de sine si se aliniaza la sincronicitatile Universului, aratand ca totul este usor de realizat.

Foto homepage: Pixabay
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri