12 Aprilie 2016 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Nu suntem toti la fel. De fapt suntem combinatii de culori, de stari, de trasaturi. Ne nastem cu anumite energii, unele dintre acestea fiind mai dominante in noi si altele mai putin dominante. In cultura buddhista, fiecarei familii energetice ii este asociata o forma de intelepciune profunda, o culoare, un element, un peisaj, o directie, un anotimp, chiar si un moment al zilei.

Familia energetica Ratna - BOGATIE

Personalitatea familiei energetice Ratna este dominata de mandrie. Sunt oameni carora le place sa acumuleze bogatii, sa traiasaca confortabil. Aceste persoane adora toate lucrurile pretioase si de asemenea sunt persoane gregare, se inconjoara de oameni si buna-dispozitie.

Energia lor este aceea a stapanirii de sine. Aceasta energie prezinta echilibru si stabilitate, dar este si energia bogatiei. Este o energie simbolizata de culoarea galben care scoate in evidenta calitatile din oameni si imbogateste. Cand oamenii manifesta in mod pozitiv aceasta energie, ei sunt expansivi, plini de resurse, ospitalieri si darnici in aprecieri. Dar in mod negativ, aceasta se poate manifesta ca lacomie si mandrie. Cand oamenii din aceasta familie manifesta aceasta energie in mod nevrotic, ei au tendinta de a fi aroganti, ostentativi, opresivi si dependenti emotional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

In mod sanatos, Ratna se manifesta ca o forta a echilibrului, a constiintei propriei valori, fara necesitatea de a epata. In echilibru, aceste persoane se simt inspirate si ospitaliere fata de oamenii din viata lor. Ratna este conectata la energia Sudului, la feritilitatea si abundenta toamnei. Este precum o raza de soare care lumineaza o piersica coapta si suculenta, spune foarte frumos, Linda V. Lewis.

 Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri