5 Martie 2009 publicat în Lifestyle 417 share-uri

In traditia populara romaneasca, faptul ca ne-am nascut intr-o anumita luna a anului nu reprezinta o simpla coincidenta. Asa ne-a fost scris, asa ne-au harazit ursitoarele. Sub nicio forma nu te poti impotrivi destinului. Sistemul stravechi de descifrare a personalitatii unei persoane este unul intuitiv si bazat pe un ascutit spirit de observatie. Iata asadar care sunt cele 12 zodii-luni ale horoscopului romanesc si principalele trasaturi ale acestora:

Zodia Berbecului (cei nascuti in luna aprilie, luna lui Prier) – Cei nascuti sub semnul lui Prier sunt firi aprinse, voluntare, intunecate la fata, de statura mica, cutezatoare, netematoare de nimeni si nimic, rautacioase, neatente cu vorbele si cu faptele. Au sangele fierbinte si se aprinde repede. Destinul si norocul lor in viata cand urca, cand coboara. Nu tin la onestitatea lor, dar tin cont de a altora. Sunt supusi ranirilor de catre semenii lor, precum si loviturilor si incidentelor nefericite. Nu le este harazita bogatia, caci sunt risipitori si deloc prevazatori.

Zodia Taurului (cei nascuti in luna mai, luna lui Florar) – Luna lui Florar da celor aflati sub semnul ei statura inalta, ten oaches, ochi patrunzatori, buze pline. Acestia vor iubi voluptatea, placerile lumesti si chiar daca afirma despre ei insisi ca sunt oameni de casa se plictisesc repede de casa lor. Faptele de bunatate pe care le striga in gura mare reprezinta de fapt dovada propriei suficienti si a mandriei adevarate. Prea tarziu isi vor da seama de adevaratul rost al lucrurilor, atunci cand nimic nu va mai putea fi savarsit pentru a-si indrepta destinul. Vor iubi de mai multe ori in viata, insa abia spre sfarsitul vietii isi vor da seama pe cine au iubit cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Gemenilor (cei nascuti in luna iunie, luna lui Ciresar) – Scurti la vorba, dar grei si plini de intelepciune in ceea ce spun, cei nascuti in luna lui Ciresar patrund cu mintea acolo unde altii nici nu gandesc. Cuvintele lor rare au darul de a starni rasul. Chiar daca sunt indemanatici, sunt predispusi spre lene si delasare, lasand mai totul pe mana norocului si a destinului. Fie admira un om pana la idolizare, fie il urasc pana la moarte. Daca ai jurat stramt sau ai incalcat un legamant pe care acestia il considerau sacru, trebuie sa te feresti de ei. Stiu sa fie periculosi si rai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri