Cercetatorii l-au descoperit: Matthieu Ricard este cel mai fericit om in viata! 7 sfaturi de la calugarul budist

Matthieu Ricard, om de stiinta francez si actualmente calugar budist, este cel care ne confirma: DA, ne putem schimba creierul si il putem programa pentru a fi fericit. Meditatia ne poate ajuta in acest sens!

5. Meditatia este precum cantatul la pian. Practicarea ei timp de 20 de minute are un impact mult mai mare in timp decat practicarea ei pret de cateva secunde. Practica constanta este la fel de necesara precum udatul unei plante.

6. Ulterior, poti sa folosesti meditatia pentru a te distanta de emotiile negative. “Iti poti privi experienta precum un foc care arde. Daca esti constient de manie, nu esti manios, ci esti constient. Constientizarea anxietatii nu inseamna a fi anxios, ci a fi constient. Fiind constient de aceste emotii, nu mai adaugi combustibil peste focul lor si ele se vor stinge”, spune Mattieu Ricard.

7. Intr-o luna, practicand meditatia in mod regulat, vei vedea beneficiile in ceea ce priveste nivelul de stres si starea de bine generala. In plus, vor avea loc niste modificari si la nivelul creierului. Cei care spun ca nu au suficient timp ca sa mediteze ar trebui sa tina cont de beneficiile ei. “Daca iti ofera resursele necesare pentru a face fata tuturor celorlalte lucruri in urmatoarele 23 de ore si 30 de minute, atunci pare o modalitate potrivita pentru a petrece acele 20 de minute”, este de parere Richard.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Sursa: www.dailymail.co.uk

Nota! Desi acest informatii sunt prezente peste tot in lumea internetului si circula sub diverse formule, noua ne-au parvenit prin intermediul https://www.dailymail.co.uk


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri