7 August 2015 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Exista 8 legi ale Karmei mai putin cunoscute pe care daca le intelegem in profunzime, au puterea de a ne schimba viata, modul cum ne percepem pe noi insine si lumea.

1. Legea umilintei

Legea umilintei ne arata ca nu vom reusi sa schimbam niciodata nimic daca nu acceptam partea negativa a unei situatii. Daca vedem ceea ce ni se opune ca fiind un inamic, atunci pur si simplu nu suntem conectati la nivelul superior al existentei si atunci nu reusim sa facem progrese.

2. Legea creatiei

Legea creatiei ne arata ca viata nu se intampla pur si simplu si ca e nevoie si de implicarea ta in acest proces. Ceea ce ne inconjoara ne ofera indicii despre starea noastra interioara. Suntem cu adevarat universul. Inconjoara-te de ceea ce iti doresti in viata.

 

Foto: Unsplash/ Autumn Mott

Foto homepage: Depositphotos

3. Legea cresterii

Legea cresterii se refera la faptul ca spiritul tau creste si ca tu in permanenta trebuie sa te schimbi, sa te transformi. Nu incerca sa ii schimbi pe cei din jurul tau, schimba-te pe tine. Cand schimbam lumea noastra interioara, schimbam si lumea din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

4. Legea responsabilitatii

Legea responsabilitatii arata ca trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce pare negativ in viata ta. Daca e ceva ce nu merge bine in viata ta, atunci inseamna ca ceva nu este in regula cu tine. Ceea ce ne inconjoara ne oglindeste. Si in final, ca sa schimbi situatia prin care treci, trebuie sa te schimbi pe tine insuti. Trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru ceea ce esti.

Iti recomandam si:

Cuvintele extraterestrului Bashar: Cele 15 LEGI ale EXISTENTEI

Karma negativa in iubire, plaga relatiilor prezente
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri