7 August 2015 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Exista 8 legi ale Karmei mai putin cunoscute pe care daca le intelegem in profunzime, au puterea de a ne schimba viata, modul cum ne percepem pe noi insine si lumea.

5. Legea conexiunii

Legea conexiunii arata ca tot ceea ce exista in univers este interconnectat. Piciorul stang care face un pas este conectat cu piciorul drept pentru a face urmatorul pas. In mod egal, trecutul, prezentul si viitorul sunt interconectate.

6. Legea daruirii

Legea daruirii arata ca in viata, ceea ce oferi, acel lucru il primesti. Daca tii usa inchisa, daca iti tii bratele incrucisate in jurul trupului, nu vei putea sa experimentezi o lume deschisa, libera si frumoasa. Tu trebuie sa o faci asa.

Foto: Unsplash/ Yu-chuan Hsu

7. Legea concentrarii

Legea concentrarii arata ca nu te poti focusa asupra a doua lucruri in acelasi timp. Pentru a fi mult mai eficient, este nevoie sa faci lucrurile pe rand, concentrandu-te si punanda toata atentia ta.

8. Legea prezentei

Legea prezentei arata ca, desi este important sa ne uitam la trecut pentru a intelege incontro ne inreptam, este la fel de important sa existam in prezent si sa nu ne facem griji pentru viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri