L-a vizitat in inchisoare pe cel care i-a omorat sotia si fiul. Vezi ce a postat apoi pe Facebook:

Un barbat l-a vizitat in inchisoare pe cel care i-a omorat intr-un accident de masina sotia si fiul. Apoi a publicat pe facebook o postare care te va emotiona pana la lacrimi.

Putini sunt cei care ar avea puterea de a ierta in aceste circumstante si aceasta este una din acele postari care m-au lasat fara cuvinte… Reproduc comentariul unui utilizator de pe pagina Facebook a publicatiei The Idealist fiindca alte cuvinte mai pertinente nu imi pot gasi: “Oamenii care iarta sunt asemenea lui Dumnezeu”…

Am tradus postarea integral. Iata ce a postat barbatul pe Facebook:

In urma cu 33 de ani, mi-am pierdut fiul si sotia intr-un accident teribil. Masina in care se aflau a fost lovita frontal de un sofer beat, condamnat de 7 ori inainte.

Timp de trei ani, am fost un dezastru total. Nu am putut sa am un job. Nu eram compania potrivita pentru a fi cu alti oameni. Am suferit ingrozitor. Inca sufar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Insa intr-o zi cineva mi-a dat un sfat care m-a schimbat.

Un preot din inchisoare mi-a spus sa ma gandesc la vizitarea in inchisoare a celui care mi-a omorat sotia si copilul. Am crezut ca este o idee smintita, insa eram disperat dupa orice urma de speranta sau impacare.

Mi-a luat un an sa-mi gasesc curajul de a-l infrunta pe barbatul respectiv. Insa am facut-o. Si ce am vazut si am simtit in acea interactiune m-a schimbat pentru totdeauna.

Omul m-a implorat sa-l iert. Si dupa ce i-am auzit povestea, l-am iertat intr-adevar. Ceea ce l-a impins catre alcool in prima instanta a fost moartea propriului copil de cancer, la varsta de 7 ani. Mi-a jurat ca daca eu pot sa il iert in inima mea pentru ce a facut, nu o sa mai bea un strop de alcool niciodata in viata lui.

Am pastrat legatura cu omul acela si pana in ziua de astazi nu s-a mai atins de alcool. Si-a indreptat viata si m-a inspirat si pe mine sa fac la fel.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Ceea ce va pot spune… in minutul in care i-am oferit iertarea, am simtit ca si cum mi s-a luat de pe umeri o greutate de 10 tone.

O sa-mi fie dor de fiul si de sotia mea pana in ziua in care voi muri. Insa am mers mai departe si m-am casatorit iar cu o femeie care sta langa mine ori de cate ori vizitez acele morminte. O femeie care a adus pe lume doua fiice care nu l-au inlocuit pe primul meu copil, insa care mi-au adus bucurie fara sfarsit, o bucurie asa profunda incat m-a ajutat sa imi diminuez durerea.

Prin urmare, sfatul meu pentru oricine crede ca lucrurile nu se mai pot indrepta niciodata este sa iertati. Iarta-i pe altii si iarta-te pe tine. Este singura modalitate de a merge mai departe.

postare via www.idealistrevolution.org


Foto homepage: inima, iertare; Credite foto: Alexander Demyanenko/Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri