8 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Sufletele pierdute sunt sufletele secatuite din punct de vedere spiritual. Ii vedem pe acesti oameni pretutindeni. Sunt oameni care nu pot sa vada ca viata e frumoasa, plina de daruri si ca in ciuda greutatilor de care toti ne lovim, viata este frumoasa si au o multime de motive sa se bucure. Acesti oameni aleg adesea sa fie doar imbufnati, incruntati, recalcitranti, agresivi, rautatciosi, invidiosi, uraciosi, si lista de adjective care descrie ego-ul poate sa continue la nesfarsit.

3. Sufletele pierdute repeta aceleasi greseli din nou si din nou

Pentru fiecare din noi, viata asterne lectiile necesare pentru a ne ajuta sa ne concetam la sinele nostru superior, adica sa fim in mod profund mai buni, mai iubitori cu noi si cu cei din jurul nostru, ami deschisi fata de viata. „Un suflet pierdut” va repeta insa la infinit aceleasi greseli, blocandu-si sansa de a evolua. In mintea acestor oameni, viata continua sa fie urata, grea si nedreapta, fara sa isi dea seama ca tocmai perspectiva lor ii face sa traiasca asa.

E posibil sa vezi o astfel de persoana cum trece de la o relatie abuziva spre alta. Sau alti oameni care nu pot iesi din sirul datoriilor, sau oameni care sunt arestati si incarcerati si care mereu comit aceleasi greseli. Acesti oameni nu inteleg cum sa faca alegeri din iubire si respect fata de fiinta lor si fata de tot ceea ce ii inconjoara. De cele mai multe ori fac alegeri gresite fiindca incearca sa se auto-distraga de la lucrurile care ii ranesc si de la goliciunea pe care o simt fiind detasati de latura lor spirituala…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Nu ii judeca pe acesti oameni si nu le minimaliza durerile. Accepta-i asa cum sunt. Este cel mai bun ajutor pe care il poti oferi. Totusi, nu te lasa atras/a in furtunile lor haotice, dar arata-le ca iti pasa de ei, ca exista totusi si o alta perspectiva asupra vietii, pe care o vor vedea atunci cand vor fi pregatiti sa renunte la zabrelele cu care si-au inconjurat sufletele.

Un articol inspirat de https://www.spiritscienceandmetaphysics.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri