12:07, 8 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 672 share-uri

Aceste legi de dezvoltare personala elaborate de Peter Arnold te pot ghida inspre atingerea succesului in viata, in dragoste, in cariera si in relatiile cu ceilalti:

28 dintre legile universale ale succesului scrise de Peter Arnold circula pe internet si au fost publicate pe diverse site-uri si comunitati. Sunt legi de dezvoltare personala, legi care ne ghideaza inspre atingerea succesului in viata (succes in cariera, in viata personala, in afaceri, in casnicie si relatii etc.) Va prezentam 19 dintre cele mai importante legi ale succesului asa cum au fost ele concepute de Peter Arnold:

Peter Arnold: 19 legi universale ale Succesului

Foto: succes, cheia fericirii @ Shutterstock

Citeste si:
Parpiro. O mască de calitate înseamnă un copil protejat.
Parpiro. O mască de calitate...

1. Legea Dragostei – In esenta ei, aceasta lege spune: “Iubeste-i pe toti oamenii ca pe tine insuti”. Toate celelalte legi se subordoneaza acestei legi si nu intra in contradictie cu ea. Este o lege biblica. Se aplica in tot ceea ce facem ca indivizi, familii, echipe de business, organizatii, tari. Are o valoare universala.

2. Legea Cauza - Efect – Exista o ordine universala. Nimic nu este accidental. Totul se intampla cu un motiv. Pentru fiecare efect exista o cauza sau un set de cauze.

Citeste si:
Programarea Neuro-Lingvistică: Tot ce trebuie să știi despre NLP
Programarea...

3. Legea Gandirii – Gandurile se materializeaza. Devenim ceea ce gandim.

4. Legea Echivalentei mentale – Pentru a atinge succesul in orice domeniu, trebuie sa avem o imagine clara a acelui succes in mintea noastra, o imagine mentala a ideii noastre de succes, o viziune.

5. Legea Corespondentei – Viata noastra exterioara va oglindi viata noastra “interioara”. Exista o “corespondenta directa” intre experientele si gandurile noastre si atitudinea noastra de pe alta parte.

6. Legea Credintei – Orice lucru in care credem cu adevarat devine realitatea noastra (inclusiv convingerea noastra ca “meritam” succesul).

7. Legea Valorilor - Acele lucruri in care credem cu adevarat si pe care le apreciem sunt reflectate in actiunile noastre, chiar daca “cuvintele” pot spune altceva.

8. Legea Motivatiei – Tot ceea ce facem este declansat de dorintele noastre interioare, de impulsuri si instincte, multe dintre ele existand in subconstient.

9. Legea Activitatii subconstiente – Mintea noastra subconstienta ne alerteaza in privinta lucrurilor din jurul nostru, in concordanta cu dorintele si grijile noastre dominante.

10. Legea Expectantei – Ceea ce asteptam cu increderea ca se va intampla are tendinta de a se materializa.

11. Legea Concentrarii – Acele lucruri asupra carora ne concentram adesea si la care ne gandim in mod repetat devin din ce in ce mai mult o parte a vietii noastre interioare.

12. Legea Obisnuintei – O mare parte din ceea ce facem este automat, rezultatul obisnuintei. Obisnuintele care ne indeparteaza de telurile noastre trebuie “schimbate”.


13. Legea Atractiei – Suntem “magneti vii’. Atragem oameni, intamplari si circumstante care se armonizeaza cu gandurile noastre dominante.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri