2 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 8745 share-uri

Nu va "taiati" radacinile, veti suferi mult energetic si spiritual. Parintii sunt veriga energetica de baza. Chiar daca au gresit fundamental fata de noi, sunt parintii nostri - o veriga energetica solida pe care, oricat de mult te-ai chinui s-o tai definitiv, nu vei reusi s-o "anihilezi" niciodata.

Sa va fac o marturisire...la sfarsitul clasei a treia, urma sa iau premiul 2. Tata ma teroriza in fiecare seara ca sunt o proasta, ca n-am reusit sa iau premiul intai. Rezultatul? In saptamana premierii, mi-am inventat o durere abdomilnala, ca sa nu fiu silita sa merg la ceremonie...Lucrurile s-au complicat si am fost operata de apendicita, fara voie, pe baza unei simptomatologii mincinoase. Si atunci am fost foarte, foarte aproape de moarte. Era sa-mi inghit limba.

Foto: Concept familie, Shutterstock

A fost o lectie de viata si pentru tatal meu. Cand iti agresezi mental si fizic copilul, pana dincolo de limitele lui, iata ce se intampla. Nu cred ca tata si-a asumat vreodata lectiile in ceea ce ma priveste. Mai tarziu, eu am fost cea care l-am lovit urat pe tata. Cu toata ura si repulsia acumulata in ani... l-am bagat in spital. Eu am fost cauza unui preinfarct suferit de el in 1999. Nu m-am dus sa-l vizitez. Nici el n-a venit sa ma vada in 2000, cand am fost in moarte clinica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Principiile de bază ale mașinii CNC

Au fost ani in care nu ne-am vorbit deloc.. ce rau imi pare acum. In 2005, tatal meu a fost operat de cancer. Cred ca acela a fost declicul iertarii. Tata "a platit" prin aceasta boala. Cancerul este boala celulei autodistructive. Atunci l-am iertat pe tata cu tot sufletul meu. Sunt convinsa ca toate gandurile mele bune, alaturi de ale mamei mele si ale fratelui meu, l-au sustinut.

Sa stiti ca acum il iubesc mult pe tata. Chiar daca nu i-o spun niciodata, imi dau seama ca trasaturile mele - parul, ochii, constitutia fizica, sunt ale lui...la fel si simtul umorului. Si pasiunea pentru citit. Si poezie (tata imi recita multe versuri in copilarie). Vedeti cate aspecte bune gasesc, DACA VREAU? Ce am inteles abia acum este faptul ca agresivitatea mea uriasa, dar inconstienta, ii determina comportamentul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri