Barbatii si iubirea sunt de multe ori doua elemente ce nu se impletesc foarte bine, insa aceste trei zodii reusesc sa treaca dincolo de aceasta bariera si sa reprezinte acei barbati pasionali la care orice femeie viseaza.

Scorpion

Cu siguranta barbatul scorpion ar trebui sa se afle pe primul loc in acest top al barbatilor care iubesc patimas. El pune pasiune in tot ceea ce face si mai ales in relatiie de iubire pe care le are de-a lungul vietii.

Este adevarat ca din cand in cand ii fug ochii si ravneste la aventuri nebunesti pe care nu le refuza atunci cand are ocazia, insa in momentul in care se indragosteste o face petru totdeauna si nimic nu il poate face sa isi ia ochii de la iubita lui. Este un barbat hotarat, un barbat curajos si un barbat care apreciaza calitatile naturale ale unei femei.

foto: cupu tanar, shutterstock

Ii place sa aiba alaturi o femeie sincera, o femeie independenta si o femeie care poate sa ii respecte principiile de viata si lucrurile care conteaza pentru el, stie intotdeauna cum sa se poarte cu partenera lui si cum sa o faca fericita in orice moment al zilei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Serile petrecute in doi si momentele romantice nu se vor compara niciodaa cu ceva asemanator, pentru ca pasiunea barbatului scorpion nu cunoaste limite atunci cand este vorba despre iubire si despre sentimente sincere si relatii de iubire in care se simte bine si in care se simte in siguranta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri