23 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Puterea de a vindeca este altfel decat oricare alta carte despre vindecare - este concisa, completa, si abordeaza cinstit cel mai vechi procedeu uman de vindecare.
Puterea de a vindeca este altfel decat oricare alta carte despre vindecare - este concisa, completa, si abordeaza cinstit cel mai vechi procedeu uman de vindecare. Cartea prezinta dovezi istorice si stiintifice care ne intaresc increderea. Sunt examinate toate formele de vindecare energetica si se ajunge la concluzia ca exista putine diferente - toate folosesc energii vindecatoare universale.

Cartea cuprinde explicatiile esentiale privind felul in care energiile actioneaza in corp, cauzele bolilor, efectul karmei, mediumitatea si folosirea calauzitorilor spirituali, sugestii practice pentru amenajarea unei camere de vindecare, pentru efectuarea unei consultatii si pentru dezvoltarea capacitatilor vindecatoare.

Putini scriitori au fost mai implicati decat Robert Pellegrino-Estrich in vindecarea energetica. Cei sapte ani de cercetare si de asociere cu vindecatorul brazilian Joao Teixeira da Faria (John of God - Ioan al Domnului) au dus la scrierea cartii The Miracle Man (Omul miracol) - prima carte in limba engleza despre acest medium extraordinar. Sotia lui Robert, Caterina, vindecator spiritual inzestrat, cu douazeci si cinci de ani de experienta, a facut posibila observarea atenta si amanuntita a miilor de pacienti care i-au cerut ajutorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

In cursul anilor de cercetari, autorul a resimtit necesitatea unei carti concise, pe baza faptelor, care sa nu favorizeze o anumita modalitate comerciala, ci sa dea instructiuni clare si logice pentru cel care vrea sa inteleaga vindecarea sau doreste sa urmeze vocatia de vindecator.

Autor: Robert Pellegrino-Estrich

Carte aparuta la editura Adevar divin si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri