Barbatii si iubirea sunt de multe ori doua elemente ce nu se impletesc foarte bine, insa aceste trei zodii reusesc sa treaca dincolo de aceasta bariera si sa reprezinte acei barbati pasionali la care orice femeie viseaza.

Sagetator

Se spune despre b sagetator ca este foarte patimas atunci cand iubeste si chiar atunci cand are micile lui escapade amoroase. Este un barbat care aperciaza femeile frumoase si ii place sa fie mereu inconjurat de catre femei destepte.

Isi va alege partenera dupa criterii stricte, insa va arunca un ochi in stanga si in dreapta de cate ori va avea ocazia. Odata indragostit, barbatul sagetator devine foarte linistit si fidel. Este barbatul pe care orice femeie si-l doreste, insa din cand in cand poate exagera cu micile scapari datorate geloziei.

foto: cuplu frumos, shutterstock

Este un barbat pasional si foarte romatic in dormitor, pune suflet in tot ceea ce face si isi doreste ca partenera lui sa se smta bine alaturi de el si sa aiba incredere unul in celalalt. Relatiile lui de cuplu se vor baza intotdeauna pe respect, incredere, sinceritate si posibilitatea de a se reconecta ori de ate ori simt nevoia ambii parteneri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ii ofera partenereti tot ce are el mai bun atata timp cat ea ii ofera afectiune si dragoste neconditionata. Apreciaza femeile care stiu ce vor, femeile hotarate si femeile care ii inspira multa feminitate si senzualitate.

foto prima pagina: cuplu frumos, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri