12:06, 22 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Forta infinita a campului mental ne ofera o cale noua de a intelege relatia profunda dintre constiinta si lumea exterioara.
De milenii, cautatorii spirituali si samanii au descoperit ca realitatea noastra interioara poate fi chiar mai reala decat asa-zisa realitate cotidiana. Altii au afirmat ca sub influenta unor substante misterioase, denumite enteogene, mintea omului poate intrezari acest taram multidimensional al existentei pe care cele cinci simturi de baza umane nu-l dezvaluie.

Folosind informatii din domeniile de varf ale stiintei moderne, Anthony Peake ne poarta intr-o fascinanta calatorie de descoperire care atesta forta acestor lumi interioare.

Citeste si:
Anul 2020 - anul dublu al pamantului. Codul 20:20 activeaza mantra...
Anul 2020 - anul dublu al...

Autorul porneste de la credinta potrivit careia glanda pineala - al treilea ochi - este un organ extrem de important, avand un loc central in evolutia noastra, care permite visarea lucida, experientele extracorporale, imagistica hipnagogica si experientele in pragul mortii. Anthony Peake stabileste legatura dintre acest organ si miturile stravechi despre dragonii sau serpii care calauzesc omenirea si prezinta dovezi cum ca aceste fiinte reprezinta simboluri ale ADN-ului.

In final, autorul face afirmatia socanta ca toate fiintele sunt de fapt o constiinta unitara, care se percepe subiectiv.

Citeste si:
31 de citate geniale de Lucian Blaga
31 de citate geniale de...

Autor: Anthony Peake

Carte publicata la Lifestyle si disponibila pe elefant.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri