Pentru propria fericire, fiecare ar trebui sa-si vada de viata sa. Milioanele cu milioanele, salariile cu salariile. Saracii cu saracii, miliardarii cu miliardarii. Sa nu se amestece decat in cazuri exceptionale atunci cand vorbim de iubire pur-sange intre doi oameni pentru care banii sunt un mijloc, iar nu un scop in sine. Altfel, iubirea patimasa si cea de dupa 20 de ani nu am mai admira-o decat in filmele indiene sau in soapurile de adormit valorile.

Recunosc ca pana acum priveam cu coada ochiului, cu sufletul plin de stupefactie si cu o invidie cat carul la duduitele spilcuite si trendy de astazi. Nu erau de vina nici parfumul Gucci, nici geanta Louis Vuitton, nici pantofi Prada si nici masinile luxoase in care se urcau in timp ce altii asteptau in praf si soare, desi farmecul lor nu ar putea sa-l nege nimeni. Ceea ce invidiam (si inca o fac) este de fapt norocul (sau ambitia oarba) a celor care stiu sa obtina tot ce vor, nu cum trebuie si nu cu cine trebuie.

Nimeni nu spune ca barbatul la care visam in copilarie: destept, frumos si cu bani nu exista. Exista. Exista barbati bogati si cu valoare. Sunt barbatii bogati si puternici. Atata timp cat nu-i gasim, pentru propria fericire, fiecare ar trebui sa-si vada de viata sa. Milioanele cu milioanele, salariile cu salariile. Saracii cu saracii, miliardarii cu miliardarii. Iar cele doua categorii sa nu se amestece decat in cazuri exceptionale, cand vorbim de iubire pur-sange intre doi oameni pentru care banii sunt un mijloc, iar nu un scop in sine. Altfel, iubirea patimasa si cea de dupa 20 de ani nu am mai admira-o decat in filmele indiene sau in soap-urile de adormit valori.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri