Harry Browne a fost un autor american de succes, politician si analist de investitii, director al American Liberty Foundation, dar si candidat prezidential al Partidului Libertarian in 1996 si 2000. Citeste scrisoarea pe care Harry Browne a adresat-o fiicei sale in 1966!

Intelegerea acestui lucru mi-a fost de ajutor in relatia cu prietenii, cu asociatii de afaceri, in dragoste, cu clientii in vanzari, cu strainii. Imi aminteste constant ca pot obtine ceea ce vreau doar daca intru in lumea celeilalte persoane. Trebuie sa incerc sa inteleg cum gandeste, ce crede ca este important, ce vrea. Doar atunci, pot atrage pe cineva in modalitati care imi vor aduce ceea ce vreau.

Si doar atunci pot spune daca vreau cu adevarat sa ma implic cu cineva. Si pot salva relatiile importante pentru cei cu care am cele mai multe in comun.

Nu este usor sa rezum in cateva cuvinte ce mi-a luat ani sa invat. Daca insa poate re-citesti acest dar in fiecare Craciun, intelesul sau va deveni mai clar cu fiecare an.

Sper, caci vreau mai mult decat orice altceva ca tu sa intelegi acest adevar simplu care te poate elibera:

Nimeni nu iti datoreaza nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

articol via www.harrybrowne.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri