2 Ianuarie 2015 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Alexandru Agarici este actor, tata si coach de expresivitate a vorbirii. Mai multe despre ce presupune coachingul expresivitatii vorbirii, o metoda inedita si complexa, va invitam sa aflati din interviul pe care ni l-a acordat Alexandru Agarici. Expertul ne invata cum sa comunicam astfel incat sa fim iubiti si sa ne facem cu adevarat auziti.

4. Putem vorbi de un profil al romanului ca “public speaker”? Sunt romanii interesati si receptivi fata de modul in care se prezinta in fata celorlalti?

R: Romanii au generatii de inhibati de educatia restrictiva din familie si de sistemul public de educatie. Au groaza de comunicare publica si, atunci cand o fac, lasa relaxarea sa inlocuiasca calmul, iar schemele gestuale si intonationale sa tina loc de energie si sinceritate. Din fericire, tinerii au dat de gustul acelor cursuri si carti de dezvoltare personala si apare un curent din ce in ce mai puternic in directia asta.

"Sa fii tata e o lupta continua. Cu mine. Sa nu continui acelasi tip de educatie a lui NU."

5. Este mai usor sa fii “tata” de voci care reusesc sa se faca auzite decat tata de copii?

R: Sa fii tata e o lupta continua. Cu mine. Sa nu continui acelasi tip de educatie a lui ”NU”. Aici e ceva personal si are alta miza, mult mai mare. Cursurile sunt o pasiune pentru mine, raspunderea este a mea, dar miza ramane totusi la cursant. Nu pot fi la fel de lucid in relatia cu copiii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

6. Ne puteti oferi cateva sfaturi pentru a ne face placuti in fata interlocutorilor?

R: Esti in fata publicului pentru el, nu pentru tine. Urmareste-l, fii in permanenta relatie cu el. Fa-i intelegerea usoara, respecta-i timpul, rabdarea, trairile si arata-i ca ai emotii, ca iti pasa si inainte de toate DA! Te va iubi.

In dragoste, exprimati-va clar si sincer. Restul e de taina

7. Ce conteaza mai mult in comunicare in cazul unei relatii de dragoste? Gestul sau cuvantul :)?

Cuvantul e tot un gest. Daca vine din inima, ce mai conteaza? Nu oricand, nu oricum, dar exprimati-va clar si sincer. Restul e de taina :).

8. Exista o categorie anume de persoane cu care preferati sa lucrati?

R: Cu copiii. Imi redau energia si increderea. Si sigur ca sunt si oameni maturi, atat de diferiti ca provenienta, care au ceva in comun: ma fac fericit ca ii cunosc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri