12:12, 22 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle

Friptura suculenta de porc in sos de pere, briose picante cu ciuperci si cascaval pe post de aperitiv, sarmale muntenesti traditionale, prajitura racoritoare cu crema de portocale si lamaie, preparate exotice precum puiul Sriracha... masa de Craciun abunda in bucate care mai de care mai delicioase si mai apetisante. Iata cateva din propunerile Garbo pentru masa de Craciun. Puteti incerca retetele noastre pentru a avea o masa imbelsugata, plina cu bucate speciale pentru toti cei dragi:

1. Friptura suculenta de porc cu dulceata de pere

via Delly Garbo

Ingrediente necesare pentru friptura de porc cu dulceata de pere:

o pulpa de porc
1/2 cana de dulceata de pere
3 linguri de sos Worcestershire
1 lingurita chilli
1 lingurita boia de ardei iute
piper

Citeste si:
6 trucuri pentru a nu mânca exagerat de Sărbători
6 trucuri pentru a nu mânca...

Mod de preparare friptura de porc cu dulceata de pere:

Ok, recunosc ca este o combinatie (din nou) cam putin obisnuita! Cand auzi de porc cu dulceata crezi ca este o gluma si daca ti se pune in fata o astfel de friptura esti sceptic.
ei bine, iata cum arata o astfel de combinatie! :)

Intr-o farfurie amestecati dulceata cu sosul si condimentele si ungeti pulpa de porc, dupa ce ati crestat-o in prealabil, avand grija sa ajung bine dulceata si in aceste crestaturi.

Citeste si:
Fețe de masă decorative pentru masa de Crăciun
Fețe de masă decorative...

Dati la cuptor (unde dulceata se caramelizeaza) pana se coace carnea (depinde de marimea bucatii de carne) si serviti cu cartofi la cuptor si castraveti murati.

O reteta recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Foto homepage: Friptura de porc, Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri