26 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 103 share-uri

Goala, stateam in fata usii de la toaltea si ma pregateam. Mi-am luat o respiratie adanca si am pozitionat oglinzile pentru a ma vedea in intregime. In mod constient am lucrat la a indeparta imaginea pe care am construit-o despre mine. Mi-am deschis ochii si mi-am privit cu atentie corpul. Iar inima mea a tresarit in fata adevarului: Nu mai sunt tanara. Sunt o femeie care a avut un trai bun. Corpul meu povesteste despre toti anii pe care spiritul meu i-a purtat prin viata.

Asta inseamna ca te deranjeaza sa ma vezi goala?

Luni seara, la telefon, l-am intrebat pe acest om cu care impartisem patul pentru 3 nopti, de ce nu am facut dragoste. „Corpul tau e prea ridat”, mi-a spus, cu o pauza prelunga. „M-am prostit in ultimii ani cu femei tinere. Pur si simplu nu ma pot excita cu tine. Iubesc energia si spiritul tau. Iubesc capul si inima ta. Dar nu prea pot sa trec peste corpul tau.”

Eram socata. Durerea a venit mai tarziu. L-am intrebat cu calm daca gaseste ca trupul meu ar fi greu de privit. Mi-a spus „Da”. „Asta inseamna ca te deranjeaza sa ma vezi goala?”, am intrebat. Mi-a spus ca a privit in alta parte. Iar cand luminile s-au stins, si-a inchipuit ca trupul meu este mai tanar – ca eu eram mai tanara. Respiratia mea devenea din ce in ce mai grea, in timp ce procesam aceasta informatie. Fata mea s-a intristat in timp ce ma simteam stanjenita si amintiri rusinoase ale goliciunii mele impreuna cu el, apareau. Am mai vorbit un timp, concentrandu-ma asupra conversatiei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Mi-a vorbit despre haine speciale care ar putea sa imi ascunda varsta. Mi-a sugerat ca ii plac rochiile negre si pantofii cu toc. Mi-a spus ca ar fi preferat sa am parul lung, dar ca e ok si asa scurt, ca imi vine bine. M-am simtit precum o papusa Barbie pe care se turna acid ascultandu-l pe acest om. Era in totalitate ignorant cu privire la goliciunea cuvintelor sale. M-a transformat intr-un obiect care putea sa fie imbracat si pozitionat spre satisfacerea placerilor sale si ideii sale despre cum perfectiunea sexuala a unei femei ar trebui sa fie.

Mi-a explicat ca, acum ca stiu ceea ce isi dorea, putem sa ne petrecem in continuare timp impreuna. I-am spus NU. Nu m-as ascunde de corpul meu. Nu m-as imbraca cu haine care sa imi faca corpul sa arate mai „tolerabil”. Nu am sa ma dezbrac in intuneric sau am sa ma dusez cu usa de la baie inchisa. Nu m-as minimaliza pe mine insami pentru el - pentru nimeni altcineva. Corpul meu este frumos si este in armonie cu mintea si inima mea.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Cand i-am spus lui David ca nu mai vreau sa ne vedem vreodata, era confuz si s-a plans ca „fac prea mare caz din nimic”. S-a plans ca iau o mica parte din relatia noastra si o transform intr-un eveniment major. Nici macar nu am vrut sa ii explic durerea si oroarea pe care mi le-a provocat. De fapt, imi parea foarte rau pentru acest barbat, in timp ce il auzeam prin telefon. Dupa ce avut aceasta conversatie m-am dus in dormitor si am inceput sa ma dezbrac pentru a-mi analiza corpul.

Cum ma priveam in oglinda - cu un „ochi limpede” si curajoasa - mi-am revendicat fiecare centimetru al corpului cu dragoste, onoare si grija adanca. Corpul meu mi-a purtat inima in toate zilele mele. Fiecare rid si imperfectiune este un semn al trairii mele si a faptului ca am dat viata. Cu lacrimi in ochi, m-am imbratisat. Mi-am spus: Multumesc, Doamne, pentru darul acesta care este corpul meu si viata. Si i-am multumit ca mi l-a scos in cale pe acest barbat trist pe nume David care mi-a reamintit cat de pretios e totul.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Foto: Shutterstock.com; femeie, femeie matura

Iti recomandam si:

Parerea unui barbat: 10 calitati indubitabile ale femeilor mature

5 motive pentru care sunt atragatoare femeile mature!

Scrisoare de dragoste catre femeile increzatoare

Farmecul femeilor mature


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri