Luna plina care pica pe 10 august 2014 este un fenomen unic, splendid si fascinant atat din perspectiva astronomica, cat si din perspectiva astrologica. Luna plina de pe 10 august nu este doar cea mai mare luna a anului si cea mai mare Super Luna din 2014, dar si luna plina aflata cel mai aproape de Pamant anul acesta.

LUNA PLINA IN VARSATOR pe 10 august 2014! Cum ne influenteaza din punct de vedere astrologic

In faza de luna plina, Luna se afla in opozitie cu Soarele. Ceea ce merita insa mentionat din punct de vedere este si faptul ca pe 10 august 2014, ora Romaniei 21.08, Luna plina se va afla in semnul Varsatorului gradul 18: 02, iar Soarele in Leu gradul 18:02. Prin urmare, Luna in Varsator se va afla in opozitie de 180 de grade cu Soarele in leu.

Foto: Super luna, Shutterstock

Emotii puternice, conflicte interioare, cautarea unui echilibru intre pasiune si ratiune

Cum ne influenteaza insa Luna in Varsator? Ei bine, Varsatorul este un semn care iubeste libertatea si independenta si in aceasta perioada vom avea tendinta de a dori aceste lucruri mai mult decat oricand. In cazul in care nu le avem, ne vom straduim si vom lupta pentru a le obtine, in ciuda riscurilor si a costurilor. Multi sunt cei care acum vorbesc in numele propriu, refuzand ca altii sa le spune cine sunt, ce fac si ce spun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Rebeliunea, dar si tendinta de a da glas acelei chemari interioare sunt acum mai accentuate ca niciodata. Vrem sa ne urmam propriul vis, insa in stilul propriu, chiar daca acest lucru poate insemna ocazional evitarea responsabilitatilor sau crearea unor anumite probleme din cauza actiunilor noastre impulsive. In aceasta perioada, unii dintre noi se pot confrunta cu dificultati in comunicare, chiar si fata de persoane apropiate. Fie sunt gresit intelesi, fie nu reusesc sa se faca intelesi asa cum ar trebui, chiar daca ale lor cuvinte poarta o incarcatura emotionala puternica.


“In cuvinte simple, Luna Plina este un moment al culesului, culegem ce am semanat odata cu Luna Noua in Varsator din ianuarie 2014. Faza de Luna Plina este momentul cand Luna se afla in opozitie cu Soarele, in cazul nostru, Luna se afla in Varsator gradul 18: 02 iar Soarele in Leu gradul 18:02. Astrologic vorbind, faza de Luna Plina este un aspect provocator ( opozitie, 180 grade ) ce induce un puternic conflict interior, ne face mai nervosi si plini de energie, accentueaza lipsa claritatii in gandire, o minte incetosata, dezechilibru comportamental, un puternic zbucium sufletesc suportat cu dificultate, dezechilibru comportamental fata de celalalt sex”
, se arata pe blogul de astrologie adriana-astro.com.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri