Luna plina care pica pe 10 august 2014 este un fenomen unic, splendid si fascinant atat din perspectiva astronomica, cat si din perspectiva astrologica. Luna plina de pe 10 august nu este doar cea mai mare luna a anului si cea mai mare Super Luna din 2014, dar si luna plina aflata cel mai aproape de Pamant anul acesta.

In acelasi timp, Luna Plina in Varsator ne ajuta sa ne conectam propria realitate la realitatea universala si multidimensionala. Aceasta luna plina creeaza un moment dinamic, accentul cazand asupra luptei de putere intre contrarii cu dorinta de a pastra totusi UNITATEA. Trebuie sa ne deschidem inimile si sa lasam dragostea adevarata sa lumineze aspectele vietii, chiar si pe cele extreme. Luna in Varsator ne invata sa fim mai degajati, sa invatam sa gestionam conflictele si sa acoperim golul lasat de diferente prin dragoste.

Luna Plina in Varsator urgenteaza si cautarea identitatii noastre interioare. Ea indeamna la perspective multidimensionale si la o schimbare de constiinta, aceasta atragand la randul sau SCHIMBAREA. Exista o dorinta profunda de a cauta ceea ce suntem cu adevarat, de a gasi particelele lipsa din noi, de a explora mai mult ce ne dorim cu adevarat. Iar aceasta energie intre Leu si Varsator aduce in lumina tot ceea ce tine de identitate: identitatea proprie, a celor din jur, a comunitatii din care facem parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Luna plina in semnul Varsatorului poarta insa si o incarcatura sexuala intensa pentru cei apartinand acestui semn si lasa loc experimentelor sexuale, dar si unei autoanalize emotionale.

La nivel relational, exista o probabilitate mare sa se dezvolta noi relatii, dar si o probabilitate si mai mare ca relatiile vechi sa fie supuse unei transformari majore, unei abordari total diferite de cea de pana acum. La nivel profesional, Luna Plina in Varsator aduce un plus de creativitate pentru toata lumea si mai ales pentru semnele de aer precum Varsator, Gemeni sau Balanta, dar si pentru cei nascuti in anul Tigrului, in anul Calului sau in anul Cainelui.

Nu uitati ca aceasta Luna plina in Varsator inseamna sa gasiti un echilibru intre mintea logica si rationala si pasiunea emotionala, de fapt intre energia masculina si cea feminina. Ascultati-va vocea interioara fiindca mai mult ca sigur nu se insala, insa faceti-o intr-un mod matur, responsabil. Aceasta Luna plina atat de speciala este de fapt despre a lua o decizie rationala in privinta unui anumit lucru fata de care emotiile tale sunt intense.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri