Care este legatura dintre pantofi si personalitate? In momentul in care faci o investitie in incaltaminte, faci o alegere care spune multe despre personalitatea ta, despre preferinte, despre stilul tau de viata etc. Mai ales in cazul primelor intalniri, partenerul sau posibilul partener nu isi va dezvalui adevarata fata. De aceea, uneori, este nevoie de cateva indicii care sa te incurajeze sa accepti urmatoarea intalnire sau care sa iti sugereze ca e cazul sa iti iei talpasita.

Pantofi eleganti, cu varf patrat si sireturi – este la curent cu toate noutatile si este atat de obsedat sa isi cumpere cele mai noi/bune gadgeturi sau haine incat nu se stie daca ii mai ramane timp sa se si bucure de ele.

Adidasi foarte scumpi – nu este neaparat un barbat pe care l-ai putea intalni zilnic la sala de fitness. Acest barbat este ambtios, preocupat de bani si de lux si isi doreste o alaturi o femeie independenta.

Pantofi italienesti - acest barbat rafinat este indragostit de tot ceea ce este frumos si cauta placerea in tot ceea ce face. Este un cuceritor, asa ca ai mare grija!

Cizme de motociclist – este dur, puternic masculin si considera ca rolul sau este sa te protejeze. Se simte vulnerabil cand isi arata latura sensibila, asa ca dupa un astfel de moment se simte rusinat si se intoarce in carapacea sa.

Sandale din piele – ii place confortul si sunt multumiti de ei insisi si de viata pe care o au. Pune mare pret pe aspectul fizic, asa ca este client fidel al salilor de fitness. Ii plac femeile independente care au mare grija de aspectul lor fizic.

Barbatii care prefera sa mearga descult au foarte mare incredere in ei, dar nu sunt aroganti. Pur si simplu, se simt confortabil in propra piele. Ii plac in special femeile care isi arata si isi demonstreaza iubirea prin gesturi mici, dar semnificative. In plus, apreciaza loialitatea si este si el fidel.

Barbatii care prefera adidasii de placa sunt cam inconsecventi. Casa visurilor lor este un buncar cu elemente moderne de design si bineinteles un sistem audio performant. Femeia visurilor: ultra feminina, puternica, hotarata. Cineva trebuie sa compenseze…

Tenisi - motto-ul lui este "nu poti fi cel mai destept, dar poti fi cel mai bine pregatit". Ii plac regulile si ii place sa le respecte. Este foarte bine organizat, apreciaza seriozitatea si nu accepta lucrurile irationale. Totul trebuie sa aiba o logica. Ii este teama de femeile care se comporta irational sau pe care nu le poate intelege. Nu isi doreste aventuri, ci este un familist convins.

Pantofi Hush Puppies - este un catelus foarte curios caruia nu ii place sa fie prins in lesa. Ii place viata, savureaza fiecare moment. Alaturi de el o sa simti ca traiesti, dar el va considera ca viata merita savurata indiferent daca are sau nu pe cineva alaturi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri