Care este legatura dintre pantofi si personalitate? In momentul in care faci o investitie in incaltaminte, faci o alegere care spune multe despre personalitatea ta, despre preferinte, despre stilul tau de viata etc. Mai ales in cazul primelor intalniri, partenerul sau posibilul partener nu isi va dezvalui adevarata fata. De aceea, uneori, este nevoie de cateva indicii care sa te incurajeze sa accepti urmatoarea intalnire sau care sa iti sugereze ca e cazul sa iti iei talpasita.

Saboti - este excentric, fascinant si o sa simti efectiv ca plutesti pe norisori alaturi de el. Are un trecut destul de tumultos care inca il mai influenteaza, O sa iti placa la nebunie de el. Partea proasta: el chiar este nebun, nu doar nebunatic :)

Ghete... bine lustruite - acest barbat se bucura de burlacie. Analitic, inteligent, ii place sa te puna la incercare jucandu-se cu cuvintele. Are foarte multa incredere in el, nu isi cauta neaparat jumatatea. Simti ca nu poti sa iti dai seama care ii sunt intentiile reale, Daca vrei sa il cuceresti, trebuie sa ai incredere in tine si sa o arati. E prietenos si are un aer degajat, dar poate cu usurinta sa devina distant.

Incaltamintea ofera cateva indici relevante in ceea ce priveste personalitatea unui barbat, dar nu vei ajunge sa il cunosti doar studiindu-i pantofii. Sfatul nostru: fii atenta la detalii.

Sursa: Envy.ro.

Citeste si alte articole pe Envy.ro. Noi iti recomandam:

De ce femeile imbracate in rosu sunt mai sexy?

Vrei sa te amuzi? Cele mai haioase momente din prezentarile de moda

Tendintele vestimentare pentru evenimente speciale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri