Care este legatura dintre pantofi si personalitate? In momentul in care faci o investitie in incaltaminte, faci o alegere care spune multe despre personalitatea ta, despre preferinte, despre stilul tau de viata etc. Mai ales in cazul primelor intalniri, partenerul sau posibilul partener nu isi va dezvalui adevarata fata. De aceea, uneori, este nevoie de cateva indicii care sa te incurajeze sa accepti urmatoarea intalnire sau care sa iti sugereze ca e cazul sa iti iei talpasita.

Kathryn Eisman a realizat un ghid al pantofilor. Sfatul ei: uita-te atent la pantofii pe care ii poarta cel mai des partenerul tau. Poate prefera un singur model sau mai multe. Combina informatiile si afla mai multe despre cel ce iti e alaturi. Iata ce spune Kathryn despre cateva dintre modelele descrise in cartea sa! In cazul unor categorii, vei gasi un link in nume pentru a vedea modele ale acelui tip de incaltaminte.

Slapi – un barbat foarte deschis si adorabil. Tinde sa petreaca foarte mult timp impreuna cu gasca de baieti. Cel mai des il intalnesti intr-un bar chiar daca e aproape de ora inchiderii.

Sandale surf (reef sandals) - este un barbat independent. Este obisnuit sa fie singur si este mandru ca nu depinde de nimeni, asa ca va fi destul de dificil sa mentii o relatie cu el daca nu ai spirit aventuros.

Pantofi brogue – un astfel de barbat este foarte mandru de pozitia sa sociala. Dur si aparent neprietenos, acest barbat a muncit mult pentru a se afirma. Isi doreste o femeie feminina, sofisticata, tandra, adica exact opusul sau. Daca ai nevoie de un barbat care sa isi arate ocazional sentimentele, ai foarte mici sanse sa il schimbi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Pantofi tip barca – acest barbat adora sa petreaca timp cu familia si prietenii si este fan al timpului petrecut in aer liber. Ii place aventura, dar uraste schimbarea. Tocmai aceasta combinatie de contraste - securitate versus aventura – il face irezistibil.

Conversi – nu este tocmai cel mai frumos barbat, dar are acel je ne sais quoi care il face irezistibil. Mintea lui este foarte activa. Nu este genul atletic, dar practica (sau isi doreste sa practice) sporturi extreme. Ii cam place sa se lupte cu morile de vant si navigheaza contra curentului doar de dragul de a fi diferit. Il atrag femeile sexy si indraznete.

Ghete de cowboy din (imitatie de) piele de sarpe – Run, Forrest, run! Iti spune din prima clipa ca esti irezistibila, are un umor nepotrivit, iar povestile sale sunt plictisitoare. Daca ai multa rabdare s-ar putea sa descoperi si cateva lucruri bune despre el.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri