Mai mult ca sigur insa ca fiecare dintre noi prefera un anume anotimp, iar psihologii sunt de parere ca acest lucru este o modalitate relevanta de a afla mai multe informatii despre personalitatea unei persoane. Esti curioasa sa afli cat mai multe despre persoana ta? Fara sa stai prea mult pe ganduri, spune care este anotimpul tau preferat si citeste in randurile de mai jos ce revela acest lucru despre tine:

“In tarile cu ierni vesnice, verile sunt cele mai frumoase anotimpuri”, spunea Victor Martin. Iubim vara pentru ca nu seamana deloc cu iarna. Ne place primavara pentru ca este atat de diferita de anotimpul toamna. Sunt persoane care iubesc un anumit anotimp pentru ca s-au nascut in acel anotimp. Sunt persoane care vor spune ca toate anotimpurile au un farmec anume si le primesc cu o egala incantare in suflet. Pentru unii, anotimpurile pleaca la fel cum au venit. Conteaza ca toamna este pe sfarsite? Este ceva neobisnuit in faptul ca se apropie iarna? Pentru altii, anumite trairi si sperante sunt asociate fiecarui anotimp. Le hranim din vise si le imbogatim cu visuri.

Un anumit anotimp trezeste mai mult decat altul dorinta noastra de a trai, de a iubi, de a ne bucura de viata. Un altul ne alimenteaza tristetile si ne accentueaza depresiile. Eu iubesc vara cu toate ca am indraznit sa deschid pentru prima oara ochii iarna. Si nu, nu incercam sa fac o simfonie literara a anotimpurilor sau o pledoarie a frumusetii anotimpurilor. Mai mult ca sigur ca scepticii vor protesta, afirmand ca anotimpurile au devenit nedefinite. Fiecare dintre noi, mai mult sau mai putin, prefera un anume anotimp, iar psihologii sunt de parere ca acest lucru este o modalitate relevanta de a afla mai multe informatii despre personalitatea unei persoane. Esti curioasa sa afli cat mai multe despre persoana ta? Fara sa stai prea mult pe ganduri, spune care este anotimpul tau preferat si citeste in randurile de mai sus ce revela acest lucru despre tine:

“Iarna este in capul meu, dar primavara eterna se afla in sufletul meu” (Victor Hugo)

Primavara este asociata tineretii, luminozitatii si revenirii de viata, insa si inocentei si candorii sufletesti. Este un anotimp proaspat si inedit, la fel ca si persoanele care manifesta o predilectie pentru acest anotimp. Ca atare, daca iubesti primavara inseamna ca esti o personalitate optimista si joviala, ai o atitudine pozitiva si o incredere netarmuita in oameni si in viata. Esti o fire calda, deschisa si transmiti si celorlalti, chiar fara sa vrei, pofta de viata. Te adaptezi usor si poti suporta tragediile cu zambetul pe buze, insa preferi de stai deoparte de ele. Degaji tinerete si un usor aer de superficialitate si ai o minte tanara si fertila.

“Vara, si cantecele se canta singure” (William Carlos Williams)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri