Mai mult ca sigur insa ca fiecare dintre noi prefera un anume anotimp, iar psihologii sunt de parere ca acest lucru este o modalitate relevanta de a afla mai multe informatii despre personalitatea unei persoane. Esti curioasa sa afli cat mai multe despre persoana ta? Fara sa stai prea mult pe ganduri, spune care este anotimpul tau preferat si citeste in randurile de mai jos ce revela acest lucru despre tine:

Vara inseamna dinamism, caldura, pasiune si arta de a trai cu pasiune. Daca anotimpul tau preferat este vara, probabil ca esti o persoana activa, iti place ca in majoritatea activitatilor tale sa te inconjori de oameni. Construiesti relatii sociale durabile cu o usurinta iesita din comun. Esti adepta risipelor si a principiului “carpe diem” si iti place sa traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. In centrul preocuparilor tale se afla si aspectul fizic, considerand ca prima impresie conteaza intotdeauna. Esti flexibila in ideile tale, insa lupti pana la ultima suflare pentru lucrurile in care crezi cu tarie. Esti o personalitate usor sarcastica si ai o influenta puternica asupra celor din jur. Ocazional, unii te acuza de raceala si nepasare, insa cei apropiati stiu ca poti fi delicata si sensibila ca o ploaie calda de vara.

“Toamna este o a doua primavara, cand fiecare frunza este o floare” (Albert Camus)

Toamna reprezinta anotimpul tranzitiei si al pregatirii, al stabilitatii si al aducerilor aminte. Daca iti place toamna, inseamna ca esti o persoana plina de tact, adepta a fericirii familiale, poate putin prea serioasa, de o rabdare pentru care multi te invidiaza. Iti place sa faci planuri de lunga durata, gandesti mult inainte de a actiona si actionezi facand apel la ratiune si la spiritul tau intuitiv. Sub un suras melancolic, iti ascunzi de minune sentimentele si pasiunile tale. In ciuda pragmatismului tau declarat, nimic nu-ti provoaca mai multa placere decat momentele in care esti doar tu cu tine si visezi cu ochii deschisi. La ce anume? Tu stii cel mai bine...

“In mijlocul iernii, am invatat ca exista in mine o vara indestructibila” (Albert Einstein)

Solitudine, contemplare, senzatie de rece incalzita de bucuria sarbatorilor si a jocurilor pe zapada... toate acestea ni le inspira iarna. Daca preferi iarna ai un magnetism innascut, iubesti luxul si lucrurile sofisticate. Ai o atitudine indrazneata, un spirit foarte puternic si iti place sa risti. Si numai pe cont propriu... caci iti doresti sa realizezi lucrurile marete doar de una singura, fara ajutor din partea celorlalti. Consideri ca viata este o continua lupta, iar scopul urmarit trebuie realizat in ciuda obstacolelor si a greutatilor care se interpun in drumul tau. Ai un mecanism de aparare bine dezvoltat, reactionand precaut in fata opozitiilor. Esti poate prea transanta si categorica in hotararile tale si treci prea repede peste opiniile celorlalti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri