6 Martie 2014 publicat în Lifestyle 7 share-uri

Totul este in minte, iar mintea este epicentrul sufletului nostru. Interactionam cu Universul prin intermediul gandurilor noastre. Chiar si atunci cand dormim, mintea noastra functioneaza. Insiruirea continua a gandurilor duce catre pace sau haos.

3. Vikshipta (Mintea distrasa)

In aceasta conditie, mintea este distrata si cu usurinta este purtata in toate directiile. Persoana care se afla intr-o asemenea stare experimenteaza o stare compromisa a sinelui. Mintea experimenteaza un flux paralel si conflictual de ganduri.

Foto: Shutterstock.com, minte, puzzle, femeie

Vacaspati Misra, un filosof indian, unul dintre fondatorii scolii Advaita Vedanta spune in cartea sa “Tattva vaisaradi” ca aceasta stare a mintii care apare in caz de boala, antipatie fata de ceva/cineva, sau lacomie.
Este una dintre cele mai negative conditii ale mintii. Si nu trebuie sa ne angajam in astfel de stari, pentru ca aceasta ne blocheaza mintea si otraveste procesul gandirii cu pesimism.

Mintea Vikshipta poate fi usor influentata si manipulata. Este o persoana care se indoieste de sine, este in agonie si in frica si este o stare cand lumile interne si externe se lovesc in mod constant. O persoana care trece printr-o astfel de perioada trebuie sa faca pasi esentiali pentru a-si purifica mintea. Introspectia si cunoasterea sinelui sunt doi factori care ajuta mintea in procesul de curatare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri