6 Februarie 2014 publicat în Lifestyle 758 share-uri

Promit sa... si ASA O SA FIE! Foloseste puterile extraordinare care se afla in tine si scoate la lumina tot ceea ce exista mai bun si mai frumos in interiorul tau repetand mental cele 12 fagaduieli-afirmatii ale lui Larson!

Chiar daca a aparut pentru prima oara in urma cu 102 ani (in 1912, in cartea lui Christian D. Larson "Your forces and how to use them" ), Crezul Optimistului este si astazi de actualitate. Mai tarziu, in 1922, Crezul Optimistului elaborat de Christian Larson a fost adoptat drept Crezul International al Optimismului. In acest crez gasim invataturi inspirationale care au fost de mare ajutor pentru multi, fiind folosite de pacienti in spitale pentru a se recupera mai repede sau de diversi antrenori pentru a-si motiva jucatorii.

Poti folosi acest Crez al Optimistului ori de cate ori simti nevoia sa-ti re(amintesti) cine esti si ce poti faci, ori de cate ori simti ca iti scade increderea in tine si in ceilalti. Viata ta se afla in mainile tale. Tu singur esti capabil sa arati lumii ce fiinta minunata esti, tu singur iti poti construi realitatea optimista si realista pe care ti-o doresti. Totul pleaca de la felul in care percepi lumea si ar fi extraordinar daca acest fel ar fi pozitiv, optimist. Lumea si lumea ta s-ar transforma instant intr-un loc mai bun. "Crezul Optimistului" este un text minunat care iti va aminti ca viata merita traita asa cum este ea, ca fiecare dintre noi merita iubire si tot ce este mai bun.

 Foto Optimism, Femeie vesela via Shutterstock

Imi promit… CREZUL OPTIMISTULUI by Christian D. Larson

IMI PROMIT mie insumi… sa fiu atat de puternic incat nimic sa nu imi tulbure linistea sufleteasca.

IMI PROMIT mie insumi… sa vorbesc fiecarei persoane pe care o intalnesc numai despre sanatate, fericire si prosperitate.

IMI PROMIT mie insumi… sa-mi fac toti prietenii sa simta ca exista ceva valoros si deosebit in fiecare din ei.

IMI PROMIT mie insumi… sa vad intotdeauna partea buna a lucrurilor si sa-mi transform optimismul in realitate.

IMI PROMIT mie insumi… sa ma gandesc doar la ce-i mai bun, sa muncesc doar pentru ce-i mai bun, sa ma astept doar la ce-i mai bun.

IMI PROMIT mie insumi…. sa fiu la fel de entuziasmat de succesul altora la fel cum sunt de al meu.

IMI PROMIT mie insumi… sa uit greselile trecutului si sa ma concentrez asupra marilor realizari din viitor.

IMI PROMIT mie insumi… sa fiu intotdeauna vesel si luminos si sa ofer un zambet fiecarei fiinte pe care o intalnesc.

IMI PROMIT mie insumi… sa imi acord atata timp pentru propria dezvoltare incat sa nu am timp sa ii critic pe ceilalti.

IMI PROMIT mie insumi… sa fiu prea mare ca sa ma ingrijorez, prea nobil ca sa ma infurii, prea puternic ca sa ma tem, prea fericit ca sa permit prezenta necazurilor.

IMI PROMIT mie insumi… sa gandesc bine despre mine si sa arat acest lucru lumii nu in mod zgomotos si ostentativ, ci prin fapte mari.

IMI PROMIT mie insumi… imi promit mie insumi sa traiesc in credinta ca lumea intreaga este de partea mea atata timp cat sunt loial lucrurilor celor mai bune care se afla in mine.

 

Foto homepage: Dervis via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri