Conform numerologiei indiene, pentru fiecare dintre noi de importanta extrema sunt trei numere: numarul destinului, numarul numelui si numarul psihic. Acesta din urma dezvaluie perceptia fiecaruia asupra propriei persoane. Este ceea ce iti doresti cu adevarat sa fii si ceea ce iti defineste cu adevarat caracterul. Numarul psihic iti arata care sunt predispozitiile tale principale, calitatile si defectele care te determina sa actionezi in viata de zi cu zi intr-un anumit fel. Calculul numarului psihic este simplu.
Numere compatibile pentru casatorie: 1,2,4,8,9
Numere compatibile pentru iubire: 1,3,4,6,8
Profesii care ti se potrivesc: administrator, manager
Principiul Karmic: renuntare
Numere favorabile: 2,3,9
Numere care iti aduc ghinion: 4,6,8
Culoarea care te avantajeaza: Auriu
Zi norocoasa: Duminica

2 -Daca numarul tau psihic este 2 inseamna ca planeta care iti domina personalitatea este Luna. Esti o persoana emotionala si sensibila, timida chiar, indecisa, cu stari de spirit care se schimba in functie de fazele lunii. Esti nesigura pe tine, ai inclinatii artistice, esti o fire reflexiva, pasionala si romantica. In tot ceea ce faci sau in tot ceea ce te inconjoara cauti armonia, adevarul si pacea. Daca esti provocata, dovedesti ca stii sa joci si dur. Gresesti, stii ca ai gresit, insa si data viitoare repeti aceeasi lectie. Nu inveti mai nimic din propriile greseli. Ai nevoie de intimitate si timp de reflectie, te regasesti doar in locurile linistite. Devii cu usurinta dependenta de dulciuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numere compatibile pentru afaceri: 2,7,8
Numere compatibile pentru casatorie: 1,2,7,8
Numere compatibile pentru iubire: 2,3,7,8
Profesii care ti se potrivesc: diplomat, arbitru, agent de vanzari, politician, profesor, cercetator, reformator
Principiul Karmic: stabilitate individuala
Numere favorabile: 1, 3
Numere care iti aduc ghinion: 5, 4
Culoarea care te avantajeaza: Alb
Zi norocoasa: Luni

3 -Planeta ta protectoare Brahaspati (Jupiter) te face sa fii dinamica, agreabila, voioasa, egocentrica, cu un ascutit spirit critic, creativa. Reusesti sa te faci remarcata cu usurinta. Mereu prinsa in cateva ceva, mereu in verva, mereu gata de a da o mana de ajutor celui care are nevoie de ea, emani un farmec radiant care atrage ca un magnet simpatia celor din jur. Verva ta ii motiveaza pe ceilalti. Esti deschisa spre aproape orice si realizezi multe datorita firii tale optimiste. Iti plac banii, carierele de succes, provocarile, barfele. Cu cat mai multe, cu atat mai bine.

Numere compatibile pentru afaceri: 3, 5, 6, 7, 9


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri