Conform numerologiei indiene, pentru fiecare dintre noi de importanta extrema sunt trei numere: numarul destinului, numarul numelui si numarul psihic. Acesta din urma dezvaluie perceptia fiecaruia asupra propriei persoane. Este ceea ce iti doresti cu adevarat sa fii si ceea ce iti defineste cu adevarat caracterul. Numarul psihic iti arata care sunt predispozitiile tale principale, calitatile si defectele care te determina sa actionezi in viata de zi cu zi intr-un anumit fel. Calculul numarului psihic este simplu.

Cifrele nu sunt doar cifre, numerele nu sunt niciodata ceea ce par a fi, ne invata stiinta numerologiei. Banalele si concretele simboluri sunt esentiale in autocunoastere. Calculele numerologice fac parte dintre cele mai precise teste de personalitate deoarece pornesc de la calcule matematice. Numerele ne influenteaza destinul, personalitatea sau dorintele secrete si ne ajuta sa le descoperim. Conform numerologiei indiene, pentru fiecare dintre noi trei numere sunt de importanta extrema: numarul destinului, numarul numelui si numarul psihic.

Acesta din urma dezvaluie perceptia fiecaruia asupra propriei persoane, ceea ce iti doresti cu adevarat sa fii si ceea ce iti defineste cu adevarat caracterul. Numarul psihic iti arata care sunt predispozitiile tale principale, calitatile si defectele care te determina sa actionezi in viata de zi cu zi intr-un anumit fel. Calculul numarului psihic este simplu. Numarul psihic reprezinta ziua lunii in care te-ai nascut. Daca ziua ta de nastere este formata dintr-o singura cifra, acea cifra reprezinta numarul tau psihic. Daca in schimb, ziua ta de nastere este formata din doua cifre, acestea se aduna intre ele pana cand se obtine un singur numar. Daca esti nascuta de exemplu pe 4 ianuarie, numarul tau psihic este 4. Daca te-ai nascut pe 29 ianuarie, numarul tau psihic se calculeaza adunand cele doua cifre: 2+9=11. 11=1+1=2. Asadar, numarul tau psihic este 2.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Atentie insa! In numerologia indiana, ziua incepe in zori, ceea ce duce la erori in calculele numerologice. Cei care sunt nascuti intre ora 0 si dimineata a unei zile pot considera ca sunt nascuti pe 5. Conform numerologiei vedice, sunt de fapt nascuti pe 4. Spre deosebire de numarul destinului, a carui vibratie se face simtita mai ales dupa varsta de 35, numarul psihic influenteaza viata unei persoane indeosebi pana in 35 de ani. Daca deja ai facut calculele, iata si semnificatia de baza pe care cele 9 numere o insufla personalitatii si destinului tau:

1 -Daca rezultatul pe care l-ai obtinut este 1, inseamna ca te afli sub semnul Soarelui, Aditya ("primul nascut") sau Bhutasya Jatah (creatorul, tatal) cum ii spun indienii. Esti o persoana luminoasa, energica, care se impune cu usurinta. Esti sigura pe tine, mandra, egoista, orientata asupra obiectivelor pe termen scurt, este foarte activa din punct de vedere social. Esti o fire autoritara si dai dovada de obiectivitate si in ceea ce priveste proprile actiuni. Esti gata oricand sa conduci sau sa joci rolul indrumatorului. Esti admirata pentru indrazneala ta si pentru cadourile scumpe pe care adori sa le faci.

Numere compatibile pentru afaceri: 1,4,8,9


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri