Conform numerologiei indiene, pentru fiecare dintre noi de importanta extrema sunt trei numere: numarul destinului, numarul numelui si numarul psihic. Acesta din urma dezvaluie perceptia fiecaruia asupra propriei persoane. Este ceea ce iti doresti cu adevarat sa fii si ceea ce iti defineste cu adevarat caracterul. Numarul psihic iti arata care sunt predispozitiile tale principale, calitatile si defectele care te determina sa actionezi in viata de zi cu zi intr-un anumit fel. Calculul numarului psihic este simplu.
Numere compatibile pentru casatorie: 3,5,6,7, 9
Numere compatibile pentru iubire: 1,3,6,9
Profesii care ti se potrivesc: bancher, om de stiinta, actor, om de afaceri, profesor
Principiul Karmic: Dezvoltarea personala
Numere favorabile: 1, 2, 9
Numere care iti aduc ghinion: 5, 6
Culoarea care te avantajeaza: Galben
Zi norocoasa: Joi

4- Destinul iti este guvernat de Rahu care predispune la non-conformism, egocentrism, spontaneitate si nesupunere. Esti o personaliate constructiva, puternica, antagonica. Esti egoista si lacoma de cele mai multe ori si exagerat de generoasa uneori. Esti impulsiva, lupti din greu pentru o lume utopica si nu iti place sa divulgi prea multe despre tine. Cei din jur nu te inteleg si se apropie cu greu de tine. Esti o singuratica innascuta, insa esti foarte loiala si devotata celor pe care ii iubesti. Poti fi dura, acida, extrem de rautacioasa, ordonata si deosebit de inteligenta. Esti facuta din aluatul supravietuitorilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Numere compatibile pentru afaceri: 1, 4, 6
Numere compatibile pentru casatorie: 1, 4, 6, 8
Numere compatibile pentru iubire: 1, 4, 6, 8
Profesii care ti se potrivesc: politician, avocat, tehnician
Principiul Karmic: renuntare
Numere favorabile: 5, 6, 8
Numere care iti aduc ghinion: 1, 2, 9
Culoarea care te avantajeaza: Auriu
Zi norocoasa: Duminica

5 -Cei care au numarul psihic 5 sunt guvernati de Mercur care ii face maestri peste arta comunicarii. Pot face orice cu ajutorul cuvintelor. Conving, vand, contrazic pana li se da dreptate, te fac sa crezi in idei pe care ei nici macar nu le adopta. Sunt amatori de aventura, de schimbare, de traversat frontiere bine delimitate. Intotdeauna plini de resurse, creativi, neobositi, isi fac prieteni cu usurinta. Adora distractia, joburile dinamice, exceleaza in industria entertainment. Intotdeauna entuziasmati si plini de avant, reusesc cu greu sa patrunda dincolo de suprafata lucrurilor.

Numere compatibile pentru afaceri: 3, 5, 9
Numere compatibile pentru casatorie: 3, 5, 9
Numere compatibile pentru iubire: 3, 5, 6, 8
Profesii care ti se potrivesc: om de afaceri, investitor, bancher, agent de bursa
Principiul Karmic: sobrietate
Numere favorabile: 1, 4, 6
Numere care iti aduc ghinion: 2
Culoarea care te avantajeaza: Verde


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri