Sunt misogin. Sunt femei care se simt stingherite de un simplu gest prin care se arata respectul fata de feminitatea lor. Nu stiu cum sa reactioneze in fata unui barbat care vrea sa le sarute mana. Imi este dor de o lume a femeilor care interfereaza cu cea a barbatilor, insa nu incearca sa o imite, imi este dor de gesturi simple si naturale, de o atitudine fireasca si spontana, nu una artificiala. Urasc femeile care vor sa para altfel decat sunt. Urasc femeile care vor sa simuleze atribute care nu le apartin.

Daca am privit vreodata doar cu ochii? Sigur. Am acest nesuferit si capricios obicei 24 de ore din 24. Din nefericire, uneori am impresia ca vad doar cu ochii. Chiar si atunci cand nu dorm, cand incetez sa mai privesc in jurul meu. Chiar si atunci vad, privesc si tot nu imi dau seama cum de masculinitatea a devenit idealul societatii de astazi. Iar strada, cu infinit minunatele ei variatii, locul de munca, tot ce misca in jurul meu si este purtatorul demn al principiului Yin, imi demonstreaza cat de greu de atins a devenit feminitatea. Si cat de putine persoane (femei!!) mai viseaza la ea.

Nu cred ca trebuie sa fie deloc greu sa faci parte din categoria femeior imbracate modern si cu haine de calitate (sau in ton cu epoca “de firma”), combinate intr-un mod interesant, dar nepotrivit cu varsta, cu ocazia sau ora la care sunt purtate, din categoria femeilor care stiu ce se poarta, insa nu stiu si cum sa o faca. Nu. Chiar nu este.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Este simplu si floare la ureche sa urmezi trendul femeii puternice si superioare. M-am prins pana si eu, un barbat nu gay, nici anormal, nici suferind de vreo boala incurabila sau din cauza vreunei femei. Poate doar usor misogin... Si cu toata sinceritatea de care ma simt capabil in acest moment pot spune ca sunt pregatit sa dau chiar si unele sugestii. Asadar:

Daca esti o femeie delicata, sensibila, inca visand si asteptand la iubirea adevarata a unui Fat-Frumos, mai mult ca sigur ca ai nevoie de o schimbare radicala. Se poarta femeile crude, femeile vanator, adevarate amazoane, perfect constiente de farmecul lor, stapane pe arta trupului, cu pretentii de revendicare si a sufletului. O femeie trebuie sa stie cum sa cucereasca, nu sa astepte sa fie cucerita.

Este demodat sa te inrosesti pana in varful urechilor de placere sau de sfiiciune, sa ai gesturi neobisnuite prin delicatetea si simplitatea lor, sa vrei afectiune, sa ceri protectie unui barbat sau sa o accepti cand acesta ti-o ofera. Sa ai momente de slabiciune? Nici atat... Unul poate se accepta, se scuza, se trece cu vederea, insa la abateri repetate de la sablonul femeii atotputernice, in mod sigur vei starni polemici in jurul tau. Asadar, si mai mult efort! Sexul slab neaparat trebuie sa invete cum sa devina sexul puternic.

Cum să alegi componente pentru baia ta Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun!

Frumusete inainte de toate. Si mai apoi... sinceritate. Nu. Nu trebuie sa fii deloc sincera cu tine si cu ceilalti. Nu trebuie sa te imbraci modern, indraznet, sobru, simplu, clasic sau sport, insa cu stil si bun gust. Nu trebuie sa te fardezi cu gust sau sa pui in aplicare notiunile elementare de combinare a culorilor daca vrei cu tot dinadinsul sa te transformi intr-o diva abia coborata de pe scena. Poate ca frumusetea vine din interior, insa exteriorul este cel care o afiseaza. Frumusetea sincera si expresiva poate sa apartina oricarei persoane care stie sa minta bine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri